ΠΑΟΚ : Απέφυγε τα χειρότερα ο Λάκι Τζόουνς

ΠΑΟΚ : Απέφυγε τα χειρότερα ο Λάκι Τζόουνς

Εκτός προπόνησης την Πέμπτη ο Αμερικανός, όπως και ο Κόνιαρης.

 

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στον ΠΑΟΚ, μετά τη σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ μέσα στο κλειστό Νίκος Γκάλης, που ήταν η 6η συνεχόμενη της ομάδας στη Basket League. Μια νίκη που έφερε το συγκρότημα του Ηλία Παπαθεοδώρου σε τροχιά ακόμη και της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο.

Πάντως ο Ελληνας τεχνικός ζητάει από τους παίκτες του να κρατήσουν χαμηλούς τόνους καθώς οι υποχρεώσεις «τρέχουν». Συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του τη νίκη επί της ΑΕΚ και στρέφει την προσοχή του στον αγώνα της Κυριακής (15/4, 17:00) με αντίπαλο το Λαύριο για την 23η αγωνιστική της Basket League.

Οσον αφορά το θέμα των τραυματιών, εκτός προπόνησης την Πέμπτη (12/4) έμειναν οι Λάκι Τζόουνς και Αντώνης Κόνιαρης.

Ο Κόνιαρης συνεχίζει να ταλαιπωρείται από πυώδη αμυγδαλίτιδα, ενώ όσον αφορά τον Τζόουνς, η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι απέφυγε τα χειρότερα. Συγκεκριμένα έχει υποστεί κάκωση έξω πλαγίου συνδέσμου, α΄ βαθμού.

Πλέον ο Αμερικανός φόργουορντ θα εξεταστεί εκ νέου αύριο (Παρασκευή 13/4) από τον γιατρό της ομάδας, Ιωσήφ Γαβριηλίδη, προκειμένου να επανεκτιμηθεί η κατάσταση του, ο χρόνος απουσίας του, αλλά και ποτέ αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις με τον δικέφαλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ