Μέλι: «Το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» μας βοηθάει για να προσαρμοστούμε, τιμή να συμμετέχουμε σε αυτό»

Μέλι: «Το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» μας βοηθάει για να προσαρμοστούμε, τιμή να συμμετέχουμε σε αυτό»

Ο Νικολό Μέλι τόνισε πως ήταν τιμή για την Αρμάνι Μιλάνο η πρόσκληση στο «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Ο Νικολό Μέλι μίλησε στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου.

Ο αρχηγός της Αρμάνι Μιλάνο, τόνισε πως αποτελεί τιμή για την ιταλική ομάδα η συμμετοχή της στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», ενώ σημείωσε πως είναι μια καλή ευκαιρία για να μετρήσουν τις δυνάμεις τους.

Διαβάστε επίσης: Οι ευχές του Ολυμπιακού στον Γιαννούλη Λαρεντζάκη (pic)

Ο αρχηγός της Αρμάνι Μιλάνο είπε: «Ως αρχηγός της Αρμάνι, είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχουμε σε αυτό το τουρνουά. Είναι ένα πολύ καλό τουρνουά για εμάς, ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Η πρόσκληση είναι πολύ τιμητική για εμάς».

Για την προσαρμογή του μετά το… έντονο Eurobasket: «Τις τρεις ημέρες, μετά το Eurobasket ήμουν σε ένταση. Όμως, αυτό συμβαίνει σε όλους τους παίκτες. Το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» μας βοηθάει για να προσαρμοστούμε. Είναι μέρος της δουλειάς, δεν χρειάζεται να το σκεφτόμαστε παραπάνω απ’ όσο πρέπει. Είμαι έτοιμος να κοιτάξω με την Αρμάνι τους νέους στόχους και να παλέψω μαζί της γι’ αυτό».

Ο κόουτς Φορέτι, συνεργάτης του Έτορε Μεσίνα στον πάγκο των πρωταθλητών Ιταλίας, τόνισε: «Τιμή μας να συμμετέχουμε σε αυτό τουρνουά και να να τιμούμε τον κύριο Γιαννακόπουλο, τον οποίο δεν έχω συναντήσει, αλλά έχω μάθει πολλά γι’ αυτόν και την προσφορά του στην ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ