Άρης: Έγινε άρση των ban, μετά τη διευθέτηση της υπόθεσης Σανικίτζε

Άρης: Έγινε άρση των ban, μετά τη διευθέτηση της υπόθεσης Σανικίτζε

Μέσω ανακοίνωσης η ΚΑΕ Άρης ενημέρωσε πως διευθετήθηκε η εκκρεμότητα που υπήρχε με τον Βίκτορ Σανικίτζε και έγινε άρση των ban που έιχε από τη FIBA.

Με το πρωτάθλημα της Basket League να ξεκινάει σε μερικές ημέρες, η ΚΑΕ Άρης έλυσε όποιες εκκρεμότητες υπήρχαν σχετικά με τα ban που της είχαν επιβληθεί από τη FIBA, για οφειλές σε παίκτες.

Οι «κίτρινοι» είχαν ήδη τακτοποιήσει τις οφειλές που εκκρεμούσαν για τους Ντέβιν Μαρμπλ, Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους και Βλάντο Γιάνκοβιτς. Ενώ σήμερα (24/9) υπήρξε ενημέρωση από τη ΚΑΕ πως έχουν διευθετηθεί και η υπόθεση του Βίκτορ Σανικίτζε μαζί με αυτή του  Μάικλ Τζένκινς.

Έτσι, με τη διευθέτηση των ban, ο Άρης θα μπορέσει να δηλώσει κανονικά όσους ξένους παίκτες έχει στο ρόστερ του ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Το ίδιο ισχύει για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να δίνει σε λίγες μέρες τον πρώτο τη αγώνα για το Europe Cup.

Διαβάστε επίσης: Μανωλάς: «Δεν ήταν θέμα χρημάτων, ζήτω ο Ολυμπιακός» (pic)

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τους τέσσερις πρώην αθλητές της ομάδας οι οποίοι είχαν επιβάλλει ban από τη FIBA. Ο λόγος για τους Βίκτορ Σανικίτε, Ντέβιν Μαρμπλ, Βλάντο Γιάνκοβιτς και Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους.

Οι συμφωνίες με τους άνωθεν έγιναν από την ΚΑΕ ΑΡΗΣ χωρίς να χρειαστεί μεσολάβηση της FIBA. Ενημερώνουμε ότι στην περίπτωση του Μαρμπλ υπάρχει εξόφληση, ενώ η υπόθεση του Σανικίτζε διευθετήθηκε οριστικά, κάτι που έχει γίνει ήδη στην περίπτωση του Μάικλ Τζένκινς, η οποία ήταν η πιο «επίπονη» οικονομικά για την ομάδα μας.

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ διευθετεί (σε καθημερινή βάση) τις σημαντικές εκκρεμότητες του παρελθόντος και πρώτος στόχος παραμένει η οικονομική εξυγίανση της εταιρείας, σε μία πολύ δύσκολη, οικονομικά, εποχή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ