Ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ ο Ολυμπιακός!

Ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ ο Ολυμπιακός!

Οι στοιχηματικές δίνουν ξεκάθαρο προβάδισμα στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του φετινού Σούπερ Καπ. Δείτε αναλυτικά τις αποδόσεις...

Η μπασκετική σεζόν μετράει αντίστροφα για να ξεκινήσει επίσημα και στην Ελλάδα η αρχή θα γίνει με το Σούπερ Καπ, όπου Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Προμηθέας και Κολοσσός Ρόδου θα ριχτούν στη «μάχη» το διήμερο 1-2 Οκτωβρίου για την πρώτη κούπα της χρονιάς.

Πρόκειται για μια διοργάνωση, η οποία συστήθηκε για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό τη σεζόν 1986-1987, όμως έκτοτε είχε μείνει στον «πάγο». Ωστόσο, το 2020 ο ΕΣΑΚΕ την επανέφερε, με τη μορφή του Final-4.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ: Έτσι θα καλύψει το κενό του Μπράντον Τόμας ο Λουτσέσκου

Την πρώτη σεζόν της επιστροφής του θεσμού την κούπα τη σήκωσε ο Προμηθέας, νικώντας με 82-74 το Περιστέρι, ενώ την επόμενη χρονιά το τρόπαιο κατέληξε στον Παναθηναϊκό, ο οποίος επικράτησε των Πατρινών με 92-83. Και το ερώτημα είναι ένα: Φέτος τι θα γίνει;

Αρχικά, οι στοιχηματικές εταιρείες δίνουν ξεκάθαρο προβάδισμα στους δύο «αιώνιους» για να δώσουν ραντεβού στον τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία τους, ενώ για την κατάκτηση του τίτλου σε αποδόσεις ακλόνητου φαβορί δίνεται η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρονται γύρω στο 1,45, ενώ οι «πράσινοι» ακολουθούν από πίσω (κοντά στο 3.05). Φυσικά, σε τιμές αουτσάιντερ, προσφέρονται οι Κολοσσός Ρόδου και Προμηθέας (20.00 αμφότεροι).

Τα ματς των ημιτελικών έχουν οριστεί για το Σάββατο 1/10, με την πρώτη αναμέτρηση να είναι το Παναθηναϊκός – Κολοσσός Ρόδου, για να ακολουθήσει δύο ώρες αργότερα το Ολυμπιακός – Προμηθέας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ