Μεγάλη έκπληξη με Μπέικον

Μεγάλη έκπληξη με Μπέικον

Ο Ντουέιν Μπέικον που έχει ακουστεί έντονα και για τον Παναθηναϊκό έχει ξεκινήσει προπονήσεις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο.

Ο Ντουέιν Μπέικον αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες που κυκλοφορούν στην ελεύθερη αγορά, με τις ομάδες της Euroleague να περιμένουν την απόφαση για το μέλλον του.

Μια από τις ομάδες που ακούστηκε έντονα για τον Αμερικανό είναι και ο Παναθηναϊκός, όμως ο πρώην παίκτης της Μονακό φαίνεται πως στοχεύει στην επιστροφή του στο ΝΒΑ.

Συγκεκριμένα, ο Μπείκον συνεχίζει να παλεύει για να βρει ένα συμβόλαιο στο NBA και θα βρεθεί στην προετοιμασία των Λείκερς προκειμένου να διεκδικήσει μία θέση στο ρόστερ της ομάδας. Ο Αμερικανός φόργουορντ θα λάβει ένα συμβόλαιο -πιθανότατα 10ημερο – από την ομάδα του LA με σκοπό να πείσει και να παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως την περασμένη περίοδο ο 27χρονος άσος είχε 14 πόντους, 3,1 ριμπάουντ, 1,1 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 25 λεπτά κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα. Το 2017 είχε επιλεγεί στο νούμερο 40 του ντραφτ και έπαιξε σε Χόρνετς και Μάτζικ μετρώντας 7,3 πόντους, 2,6 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ σε 19,4 λεπτά ανά αγώνα και συνολικά σε 207 ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ