Παναθηναϊκός: Ντεμπούτο για Γκριγκόνις-Πονίτκα, εκτός ο Σαμοντούροβ

Παναθηναϊκός: Ντεμπούτο για Γκριγκόνις-Πονίτκα, εκτός ο Σαμοντούροβ

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού Μάριους Γκριγκόνις και Ματέουσζ Πονίτκα βρίσκονται στην 12αδα του Παναθηναϊκού, εν όψει του ημιτελικού με τον Κολοσσό Ρόδου, κάτι που δεν ισχύει και για τον Αλέξανδρο Σαμοντούροβ ο οποίος έμεινε εκτός.

Το ντεμπούτο τους με την «πράσινη» φανέλα ετοιμάζονται να κάνουν κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού Μάριους Γκριγκόνις και Ματέουσζ Πονίτκα.

Και οι δύο δεν είχαν δώσει το «παρών» στο 40 τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» με αποτέλεσμα να παραταθεί το ντεμπούτο τους για το Super Cup το οποίο διεξάγεται στο κλειστό της Καλλιθέας στη Ρόδο.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ -Ολυμπιακός 64-73: Άλωσε την Πυλαία και προκρίθηκε στους «8»

Από εκεί και πέρα ο Ντέγιαν Ράντονιτς άφησε εκτός τελικής 12αδας τον Αλέξανδρο Σαμοντούροβ, ενώ και απουσιάζει και το όνομα του Νέιτ Γουόλτερς, ο οποίος ταλαιπωρείται από μια θλάση.

Για το ματς με τον Κολοσσό ο Μαυροβούνιος προπονητής θα έχει στην διάθεση τους: Π. Καλαϊτζάκη, Λι, Παπαγιάννη, Μποχωρίδη, Γουίλιαμς, Άντριους, Γ. Καλαϊτζάκη, Χουγκάζ, Πονίτκα, Γκριγκόνις, Μαντζούκα και Γκουντάιτις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ