Παπαμακάριος : «Να τα δώσουμε όλα κόντρα στην ΑΕΚ»

Παπαμακάριος : «Να τα δώσουμε όλα κόντρα στην ΑΕΚ»

Όσα ο έμπειρος γκαρντ έγραψε στο μπλογκ που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ.

Η ηττα από τον Κόρροιβο πριν από τρεις ημέρες, έβαλε σε μεγάλους μπελάδες τον ΓΣΛ Φάρο όσον αφορά την παραμονή του. Οι Θεσσαλοί έχουν πολύ δύσκολο πρόγραμμα ως το τέλος του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το σαββατιάτικο εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ (14/4, 18:30 – ΕΡΤ1 Live) για την 23η αγωνιστική.

Όπως έγραψε στο μπλογκ του ο Μανώλης Παπαμακάριος, η ομάδα του θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να πάρει μια νίκη απέναντι σε μια ανώτερη ομάδα, που αν έρθει θα είναι βάλσαμο.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Έχουμε μπει στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και πρέπει να τα δώσουμε όλα εάν θέλουμε να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Ναι μεν μας βολεύει το γεγονός ότι παίζουν μεταξύ τους κάποιες ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία τους, όμως εμείς πρέπει να κοιτάμε και κοιτάμε μόνο την ομάδα μας χωρίς να μπαίνουμε σε διαδικασία υπολογισμών και σεναρίων.

Τώρα έχουμε το παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ, η οποία έχει κάνει μεγάλες νίκες φέτος κατακτώντας και το Κύπελλο Ελλάδας και έχοντας προκριθεί και στο Final 4 του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ένας αγώνας μεταξύ δυο ομάδων οι οποίες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους η καθεμία.

Εμείς για την αποφυγή του υποβιβασμού και η ΑΕΚ για την είσοδο της στην τετράδα. Δε σημαίνει κάτι το γεγονός ότι προέρχεται από ήττα, ίσα-ίσα θα είναι και πιο επικίνδυνη. Από εκεί και πέρα θα εξετάσουμε τις αδυναμίες της και θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τα λάθη μας.

Πιστεύω θα γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και θα το ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι. Ελπίζουμε να γεμίσει το γήπεδο και ο κόσμος της Λάρισας αφενός να έρθει να μας στηρίξει γιατί τον χρειαζόμαστε και αφετέρου γιατί θα έχει τη δυνατότητα να δει από κοντά μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ