Σφαιρόπουλος : «Δεν συναντάς παίκτες σαν τον Σπανούλη στο παγκόσμιο στερέωμα»

Σφαιρόπουλος : «Δεν συναντάς παίκτες σαν τον Σπανούλη στο παγκόσμιο στερέωμα»

Όπως ήταν λογικό ο κόουτς του Ολυμπιακού δεν ήταν ικανοποιημένος από την απόδοση του Ολυμπιακού παρά τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο, ενώ δεν παρέλειψε να αποθεώσει τον Βασίλη Σπανούλη για το Ιστορικό ρεκόρ του.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εντόπισε τα αίτια της κακής εμφάνισης στη χαλάρωση, τα χαμένα ελεύθερα σουτ αλλά και τις (για άλλη μια φορά) σημαντικές απουσίες του Ολυμπιακού. Παρόλα αυτά δεν θα μπορούσε να μη κάνει μια αποθεωτική αναφορά στον Αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη, ενώ έδωσε και το σύνθημα ενόψει των νοκ άουτ παιχνιδιών κόντρα στη Ζαλγκίρις.

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού:

«Όταν παίζεις με 10 παίκτες και δεκάδα ανάγκης και παίκτες που παίζουν πρώτη φορά σε μια θέση δεν είναι εύκολο να ανταποκριθείς. Ελέγχαμε μέχρι ενός σημείου το παιχνίδι. Μετά χαλαρώσαμε και δώσαμε το δικαίωμα στον Πανιώνιο να σκοράρει και να μειώσει. Χάσαμε ελεύθερα σουτ. Στο τέλος είχαμε το καθαρό μυαλό, δείξαμε χαρακτήρα, βάλαμε μεγάλα σουτ και πήραμε τη νίκη. Κρατάμε τη νίκη όχι την εμφάνιση.

Ο Βασίλης είναι ένας παίκτης που δεν συναντάς εύκολα στο παγκόσμιο στερέωμα. Είναι ηγέτης, δημιουργός, τα πάντα. Είναι πρώτος σκόρερ στην Α1. Του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί δεν περνάει ούτε μία μέρα που δεν θέλει να νικήσει. Είναι η ψυχή του τέτοια που δίνει αυτό το ερέθισμα και είναι τόσο ψηλά.

Είναι το πρώτο ματς με τη Ζαλγκίρις που είναι το πιο σημαντικό. Θέλουμε να μπούμε δυνατά. Δεν ξέρουμε την κατάσταση των τραυματιών. Ξεκινάμε από απόψε το βράδυ την προετοιμασία μας. Αν κάποιες παίκτης δεν είναι έτοιμος δεν θα τον πιέσουμε. Θέλουμε να είναι 100%. Ελπίζουμε κάποιοι να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς και να παίξουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ