Λυκογιάννης: «Αυτοκτονήσαμε, δεν μας ήθελε η τύχη»

Λυκογιάννης: «Αυτοκτονήσαμε, δεν μας ήθελε η τύχη»

Με την τύχη τα έβαλε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Άρης Λυκογιάννης αφού όπως τόνισε στις δηλώσεις του η ομάδα του αυτοκτόνησε.

Εμφανώς στεναχωρημένος ήταν ο προπονητής του ΠΑΟΚ Άρης Λυκογιάννης μετά την ήττα της ομάδας του από το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη στην πρεμιέρα της Basket League.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του «αυτοκτόνησε» αφού έχασε πολύ σημαντικές βολές που θα άλλαζαν κατά πολύ το αποτέλεσμα του αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Euroleague: 10 συμπεράσματα από την πρεμιέρα για τους «αιωνίους» και όχι μόνο… (vids)

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στο Περιστέρι για τη νίκη του. Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών. Είναι νευριασμένος μαζί τους γιατί αυτοκτονήσαμε. Κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι, βγάζοντας τα 7 πρώτα λεπτά που ήμασταν νευρικοί. Μέχρι και το τελευταίο λεπτό πήγαμε εκεί που θέλαμε το παιχνίδι, παίξαμε σκληρά στην άμυνα, περιορίσαμε τα λάθη, ελέγξαμε τα ριμπάουντ, κάναμε μεγάλες επιθέσεις και την κατάλληλη στιγμή πήραμε το μομέντουμ.

Σε εκείνο το σημείο χάσαμε 2 πολύ κρίσιμες ελεύθερες βολές και είναι το σημείο που χάνουμε το ματς. Αυτοκτονήσαμε στην επίθεση και το Περιστέρι πήρε προβάδισμα που το μεγάλωσε στα 48 δευτερόλεπτα».

Ενώ πρόσθεσε: «Ο Ράιλι είχε μεγάλη καταπόνιση από το ματς στην Ευρώπη. Το Περιστέρι είχε 4 μέρες ρεπό, έπαιξε ένα παιχνίδι εύκολο όπως εξελίχθηκε και είχε περισσότερο χρόνο. Μετά το 7λεπτο η ομάδα μας πάτησε καλύτερα στο παρκέ και δικαιούμασταν τη νίκη. Τη νίκη την παίρνεις στα 40 λεπτά και έτσι παίρνεις τη νίκη. Το Περιστέρι άντεξε στο τέλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ