ΠΑΟΚ: Χωρίς Αουγκούστο στη Λιβαδειά

ΠΑΟΚ: Χωρίς Αουγκούστο στη Λιβαδειά

Συνεχίζονται τα προβλήματα για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Ντούγκλας Αουγκούστο τέθηκε νοκ-άουτ για την αναμέτρηση του «Δικεφάλου» με τον Λεβαδειακό.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, για την 7η αγωνιστική της Super League, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην έχει στη διάθεσή του τον Ντούγκλας Αγκούστο, ο οποίος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο δικέφαλο. Ωστόσο κανονικά στα πλάνα του Ρουμάνου τεχνικό είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς (ταλαιπωρήθηκε από ίωση), αλλά και ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Διαβάστε επίσης: Οι δύο κολλητοί που πλέον είναι «εχθροί»: Η μάχη του… μέλλοντος στο φετινό «Der Klassiker» (pics, vids)

«Και τώρα Λιβαδειά. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό με πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία το Σάββατο (08.10).

Το πρόγραμμα των παικτών ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ενώ ακολούθησε δουλεία στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες του αγώνα και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων κι έμεινε εκτός αποστολής. Ο Βραζιλιάνος έκανε θεραπεία και ασκήσεις στην πισίνα. Οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Γιάννης Μιχαηλίδης έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Μπράντον Τόμας έμεινε στην πισίνα και στο γυμναστήριο, ενώ υποβλήθηκε και σε θεραπεία.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου για την επικείμενη αναμέτρηση είναι οι:

Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Λύρατζης , Ίνγκασον , Κάργας , Νάσμπεργκ , Τσαούσης , Βιεϊρίνια , Κούρτιτς , Σβαμπ , Ντάντας , Φιλίπε Σοάρες , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Κωνσταντέλιας , Κουαλιάτα , Α.Ζίβκοβιτς , Νάρεϊ , Ολιβέιρα , Γκορντεζιάνι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ