Μπολομπόι: Τι έδειξε η «μαγνητική» – Πόσο θα απουσιάσει

Μπολομπόι: Τι έδειξε η «μαγνητική» – Πόσο θα απουσιάσει

Ελαφρύς αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Τζόελ Μπολομπόι στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Πάτρας, που προκάλεσε ανησυχία στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.

Λήξη συναγερμού στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού σχετικά με τον τραυματισμό που υπέστη ο Τζόελ Μπολομπόι στο παιχνίδι των ερυθρόλευκων με τον Απόλλωνα για την πρώτη αγωνιστική της Basket League, όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Αμερικανός σέντερ.

Όπως ενημέρωσαν οι νταμπλούχοι Ελλάδας:

Διαβάστε επίσης: Θα γίνει πόλεμος: Στα όπλα NOVA και COSMOTE για τα δικαιώματα σε Euroleague και Champions League- Τι συμβαίνει με την «πειρατεία»

«Ο Μπολομπόι υποβλήθηκε σε μαγνητική, τα αποτελέσματα της οποίας δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό. Ο Αμερικανός υποβάλλεται σε θεραπεία, ενώ θεραπεία συνεχίζει να ακολουθεί και ο αρχηγός, Κώστας Παπανικολάου (τενοντίδιδα επιγονατιδικού στο δεξί πόδι)».

Αυτό σημαίνει πως ο παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι κανονικά στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις την Παρασκευή (14/10), εκτός κι αν προκύψει κάποιο πισωγύρισμα στην αποθεραπεία του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ