Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε ο Λι, εκτός ο Άντριους

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε ο Λι, εκτός ο Άντριους

Με προβλήματα πραγματοποιήθηκε η σημερινή (15/10) προπόνηση του Παναθηναϊκού, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να μην έχει στη διάθεσή του, τους Νέιτ Γουόλτερς και Άντριου Άντριους, ενώ ο Πάρις Λι πραγματοποίησε μέρος το προγράμματος.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή (16/10) αναμέτρηση απέναντι στο Λαύριο, για την 2η αγωνιστική της Basket League, με τον τεχνικό του τριφυλλιού, Ντέγιαν Ράντονιτς, να εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

Συγκεκριμένα, για ακόμη μία μέρα ο Νέιτ Γουόλτερς που εδώ και μέρες έχει πρόβλημα, έχοντας υποστεί θλάση στο λαγονοψοΐτη, έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ δεν προπονήθηκε ο Άντιου Άντριους ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Διαβάστε επίσης: Πάνω από 7.000 στο ΣΕΦ για την επιστροφή του Σπανούλη

Σε ότι αφορά τον Πάρις Λι ο οποίος επέστρεψε από το Βελιγράδι με πρόβλημα στο πόδι, ο Αμερικανός γκαρντ έβγαλε μέρος του κανονικού προγράμματος και σταδιακά επιστρέφει στην αγωνιστική δράση.

Οι «πράσινοι» θα υποδεχτούν αύριο το Λαύριο (16/10, 16:00), ενώ θυμίζουμε πως ακολουθεί και η «διαβολοβδομάδα» της Euroleague όπου ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τις Άλμπα Βερολίνου (εκτός) και Μονακό (εντός).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ