Αποθέωσε Σπανούλη και Πρίντεζη ο Σλούκας

Αποθέωσε Σπανούλη και Πρίντεζη ο Σλούκας

Μέλι... έσταξε ο Κώστας Σλούκας για Σπανούλη και Πρίντεζη μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στο Περιστέρι.

Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα το Περιστέρι πριν τη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague, με τον Κώστα Σλούκα να κρατά μόνο το αποτέλεσμα μετά το ματς. Ο διεθνής άσος στάθηκε παράλληλα στους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη στους οποίους αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια.

Διαβάστε επίσης: Λαμία-Παναθηναϊκός 0-2: Του βγήκε… ξινό το 8Χ8

Όσα είπε ο Σλόυκας:

Για το ματς: «Γνωρίζαμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε παιχνίδι πριν δύο μέρες. Το Περιστέρι είναι καλή ομάδα με έμπειρο προπονητή. Κρατάμε τη νίκη».

Για το αν σκέφτονταν τη «διαβολοβδομάδα»: «Δεν το σκεφτόμασταν. Ο Ολυμπιακός είναι απαιτητικός σύλλογος και κάθε φορά προσπαθούμε να βάλουμε όσους περισσότερους πόντους μπορούμε».

Για τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών: «Οι δημοσιογράφοι πάντα κάτι βρίσκουν. Παίζεις καλά είσαι έτοιμος, δεν παίζεις δεν είσαι. Εμείς πάμε μέρα με τη μέρα και προχωράμε».

Για τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη: «Πολύ μεγάλες προσωπικότητες. Δύο θρύλοι του Ολυμπιακού και του ελληνικού μπάσκετ. Είναι κάτι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζονται οι αξίες.»

Για το γεγονός πως ως αρχηγός δεν έχει χάσει: «Δεν έχω χάσει μέχρι τώρα. Ελπίζω να γυρίσει ο Παπανικολάου στην Ισπανία».

Για τη συνέχεια και το ματς με τη Ρεάλ: «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι. Παίζουμε με μία ομάδα επιπέδου Final Four»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ