Basket League: Τα φώτα πέφτουν στα δύο επαρχιακά ντέρμπι

Basket League: Τα φώτα πέφτουν στα δύο επαρχιακά ντέρμπι

Ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής στην Basket League με το Απόλλων Πάτρας - Καρδίτσα και Κολοσσός Ρόδου- Προμηθέας να ξεχωρίζουν.

Με τρία παιχνίδια ξεκινάει σήμερα Σάββατο (22/10) η 3η αγωνιστική της Basket League.

Τα δύο ντέρμπι στην επαρχία, Απόλλων Πάτρας – Καρδίτσα και Κολοσσός Ρόδου- Προμηθέας, είναι αυτά που τραβούν τα βλέμματα…

Διαβάστε επίσης: Στροφή 180 μοιρών ο Παναθηναϊκός: «Πάγωσε» του Λέιμαν, το σκέφτεται για τον Άντριους

Η δράση ξεκινάει στις 16:00 με τον Απόλλων Πάτρας να υποδέχεται την Καρδίτσα με τους γηπεδούχους να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Οι Καρδιτσιώτες από την άλλη μετά την νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου πάνε με καλή ψυχολογία στον Περίβολα.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 17:00 ο Κολοσσός θα φιλοξενήσει τον Προμηθέα Πάτρας, με την ομάδα της Ρόδου να «καίγεται» για την νίκη μετά την ήττα σοκ που υπέστη από την Καρδίτσα. Από την άλλη οι Πατρινοί θέλουν να διατηρήσουν το απόλυτο και να κάνουν στο 3 στο 3 συνεχίζοντας τις καλές τους εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.

Λαύριο και ΠΑΟΚ η τελευταία μονομαχία της ημέρας στις 19:15. Οι Θεσσαλονικείς πηγαίνουν με το πόδι στο γκάζι στο Λαύριο και θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά νικών μετά τις επιτυχίες με τον Άρη και την Σάσαρι.

Την Κυριακή ξεχωρίζει η αναμέτρηση της ΑΕΚ με το Περιστέρι στις 15:45. Λίγο αργότερα στις 19:15  ο Παναθηναϊκός θα ψάξει το φάρμακο μετά τις δύο ήττες στην Ευρωλίγκα απέναντι στον Ιωνικό Νικαίας.

Η 3η στροφή του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται την Δευτέρα με τον αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό στην Θεσσαλονίκη στις 19;15.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ