«Τρέλα» στον Παναθηναϊκό: Αυτό είναι το «χρυσό» συμβόλαιο που έδωσε στον Μπέικον

«Τρέλα» στον Παναθηναϊκό: Αυτό είναι το «χρυσό» συμβόλαιο που έδωσε στον Μπέικον

Ο Παναθηναϊκός έκανε τη μεταγραφική έκπληξη με την απόκτηση του Ντουέιν Μπέικον, με το τριφύλλι να προσφέρει στον Αμερικανό φόργουορντ ένα «χρυσό» συμβόλαιο.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε κι επίσημα την απόκτηση του Ντουέιν Μπέικον το βράδυ της Παρασκευής, προκαλώντας… φρενίτιδα στις τάξεις των οπαδών του τριφυλλιού. Ο Αμερικανός φόργουορντ είναι αναμφίβολα μια προσθήκη από το πάνω ράφι, διαθέτει απίστευτο επιθετικό ταλέντο και θα βοηθήσει πολύ την ομάδα.

Ο Μπέικον εδώ και μέρες ακουγόταν στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού και η αλήθεια είναι ότι οι πράσινοι ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τον παίκτη, προκειμένου να δουν τις προθέσεις του και να καταθέσουν τελικά την πρόταση τους.

Όπως καταλαβαίνει κανείς ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε πέρα από όλα τα άλλα να κάνει και την οικονομική υπέρβαση για να τον φέρει στην Ελλάδα, αφού ο Μπέικον πλέον θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του πράσινου ρόστερ.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός φόργουορντ θα λαμβάνει ετησίως 1,2 εκ. ευρώ από το τριφύλλι, συμβόλαιο που είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό για τα ελληνικά δεδομένα και ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως είναι προσθήκη μεσούσης της σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά και το σπουδαίο deal με τον Μπέικον, ο Παναθηναϊκός έχει ανεβάσει το φετινό μπάτζετ του πάνω από το 5. εκατ. ευρώ, ποσό σαφώς μεγαλύτερο από πέρσι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ