Άμυνα για σεμινάριο: Όταν ο Παπανικολάου «έσβησε» τα φώτα με μυθική τάπα στον Μπέικον (vid)

Άμυνα για σεμινάριο: Όταν ο Παπανικολάου «έσβησε» τα φώτα με μυθική τάπα στον Μπέικον (vid)

Ο Ντουέιν Μπέικον είναι και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού και θα βρει απέναντι του τον Ολυμπιακό και τον Κώστα Παπανικολάου που του είχε χαρίσει στα περσινά play off μια μυθική τάπα στο ΣΕΦ.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και επίσημα τη μεταγραφή του Ντουέιν Μπέικον το βράδυ της Παρασκευής και προσέθεσε στο ρόστερ του έναν ικανότατο σκόρερ, που έκανε θραύση την περσινή σεζόν με τη Μονακό.

Ο Αμερικανός φόργουορντ, αποκτήθηκε ως ελεύθερος και θα βρει απέναντι του τον Ολυμπιακό, λίγους μήνες μετά τις επικές μάχες για την πρόκριση στο Final Four της Euroleague. Τότε αγωνιζόταν στους Μονεγάσκους και χρειάστηκαν πέντε ματς για να κριθεί ο νικητής, σε μια από τις πιο θεαματικές σειρές στη σύγχρονη ιστορία της διοργάνωσης.

Παράλληλα, ο Μπέικον θα έχει αντίπαλο στην Basket League και τους ερυθρόλευκους τον Κώστα Παπανικολάου, με τον οποίο είχαν μια ιδιαίτερη κόντρα στα ματς με τη Μονακό.

Ο Έλληνας φόργουορντ μάλιστα είχε προσφέρει και το highlight της σειράς στο ΣΕΦ σε μια φάση με αντίπαλο τον νέο παίκτη του Παναθηναϊκού, όπου το χάρισε μια μεγαλοπρεπέστατη τάπα.

Συγκεκριμένα, οι Μονεγάσκοι πήγαν να βγάλουν αιφνιδιασμό με τον Ντουέιν Μπέικον να επιχειρεί να βάλει την μπάλα στο καλάθι του Ολυμπιακού, αλλά ο Παπανικολάου τον κυνήγησε, «πέταξε» και με ένα εντυπωσιακό «στοπ» είχε τη φάση των play off.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ