Σάκοτα: «Άμυνα και ριμπάουντ μας έδωσαν τη νίκη»

Σάκοτα: «Άμυνα και ριμπάουντ μας έδωσαν τη νίκη»

Ο Ντράγκαν Σάκοτα μετά τη νίκη επί του  ΓΣΛ Φάρου, τόνισε ότι στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ βελτίωσε την άμυνά της, έλεγξε τα ριμπάουντ και έφτασε στη νίκη.

Η ΑΕΚ άφησε πίσω της την ήττα από τον ΠΑΟΚ και με κορυφαίους τους Χάντερ και Λαρεντζάκη επικράτησε εκτός έδρας του ΓΣΛ Φάρου με 86-75. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ντράγκαν Σάκοτα έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη και στάθηκε στην πολύ καλή άμυνα που έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η ΑΕΚ βελτίωσε την άμυνά της στο πικ εν ρολ και κατάφερε να περιορίσει τα τρίποντα των γηπεδούχων. Παράλληλα, έλεγξε τα ριμπάουντ και έφτασε σε μια πολύ σημαντική επιτυχία, απέναντι σε μια ομάδα που «καιγόταν» για τη νίκη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη. Ήταν σημαντικό να μην κάνουμε άλλο λάθος. Περάσαμε μια δύσκολη περίοδο και θέλουμε να ξαναφτιάξουμε το κλίμα με τις νίκες. Σήμερα είχαμε έναν αντίπαλο που «καιγόταν» για τη νίκη όμως και εμείς είμαστε πιο ποιοτική ομάδα με περισσότερες λύσεις κάτι το οποίο φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Αλλάξαμε την άμυνά μας στο πικ εν ρολ και περιορίσαμε τα τρίποντα των γηπεδούχων σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Αυτό ήταν καθοριστικό κομμάτι και μαζί με τα ριμπάουντ βοήθησαν να πάρουμε μία σημαντική νίκη παρά τις απουσίες που είχαμε. Καλή συνέχεια στο ΓΣΛ Φάρο και στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ