Παπαδόπουλος: «Δώσαμε εύκολους πόντους στην ΑΕΚ»

Παπαδόπουλος: «Δώσαμε εύκολους πόντους στην ΑΕΚ»

Στα δύο πρόσωπα που έδειξε ο ΓΣΛ Φάρος στο παιχνίδι με την ΑΕΚ αναφέρθηκε ο βοηθός του Θανάση Σκουρτόπουλου, Αβραάμ Παπαδόπουλος, μετά την ήττα από την Ενωση με 86-75. Το δεξί χέρι του έμπειρου τεχνικού τόνισε ότι οι Θεσσαλοί ξεκίνησαν δυνατά στο παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια έχασαν τη συγκέντρωσή τους. Παράλληλα, έκανε ειδική μνεία στα […]

Στα δύο πρόσωπα που έδειξε ο ΓΣΛ Φάρος στο παιχνίδι με την ΑΕΚ αναφέρθηκε ο βοηθός του Θανάση Σκουρτόπουλου, Αβραάμ Παπαδόπουλος, μετά την ήττα από την Ενωση με 86-75.

Το δεξί χέρι του έμπειρου τεχνικού τόνισε ότι οι Θεσσαλοί ξεκίνησαν δυνατά στο παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια έχασαν τη συγκέντρωσή τους. Παράλληλα, έκανε ειδική μνεία στα πολλά φάουλ που έκαναν οι παίκτες του ΓΣΛ Φάρου, με αποτέλεσμα οι «κιτρινόμαυροι» να σκοράρουν εύκολους πόντους από τη γραμμή των βολών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Εξαρχής γνωρίζαμε ότι το σημερινό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ ήταν δύσκολο καθώς παίζαμε με μία ομάδα με καλό και ποιοτικό ρόστερ. Είχαμε κάνει στόχευση του παιχνιδιού σε όλες τις προπονήσεις.

Ξεκινήσαμε καλά το ματς, είχαμε σωστές επιλογές, ελέγξαμε το παιχνίδι αλλά στη συνέχεια χάσαμε τη συγκέντρωσή μας δίνοντας τη δυνατότητα στην ΑΕΚ να μπει στο ματς. Από εκεί και πέρα γύρισε όλο το παιχνίδι υπέρ της ΑΕΚ εμείς προσπαθήσαμε να μπούμε ξανά στο ματς δίνοντας βαρύτητα στην άμυνά μας. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε και να παίξουμε πιο δυνατά. Δώσαμε όμως πολλές βολές στην αντίπαλη ομάδα με αποτέλεσμα να σκοράρουν εύκολα.

Θεωρώ πως η προσπάθεια που κάναμε σήμερα ήταν πάρα πολύ καλή και αν συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα παιχνίδια θα βρούμε τη νίκη που θέλουμε. Οπωσδήποτε θέλουμε να κάνουμε ακόμη μία νίκη γιατί αξίζει στα παιδιά που έχουν περάσει δύσκολα όλη τη χρονιά. Αυτή η ομάδα δικαιούται μια ακόμη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ