Ο Λούντζης «φώναξε» στον Μπαρτζώκα ότι είναι εδώ (vids)

Ο Λούντζης «φώναξε» στον Μπαρτζώκα ότι είναι εδώ (vids)

Ο Μιχάλης Λούντζης «άρπαξε» την ευκαιρία από τον Γιώργο Μπαρτζώκα, δείχνοντας ότι μπορεί να γίνει πολύ σημαντικός στο ροτέισον του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός λίγες μέρες μετά την πρώτη ήττα της σεζόν από τη Μονακό στο ΣΕΦ, «ξέσπασε» στο Λαύριο για την 4η αγωνιστική της Basket League, επικρατώντας με 98-61 και διατήρησε το απόλυτο.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν καταιγιστικοί απέναντι στην ομάδα του Χρήστου Σερέλη, λίγες μέρες πριν από το ματς με τη Βαλένθια, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε και δοκίμασε πράγματα και ο Ολυμπιακός έβγαλε την υποχρέωση στο πρωτάθλημα και μπαίνει σε ρυθμούς… Euroleague.

Αυτός που «έκλεψε» την παράσταση στην αναμέτρηση με το Λαύριο ήταν αναμφίβολα ο Μιχάλης Λούντζης, ο οποίος αγωνίστηκε για 20 λεπτά και είχε 21 πόντους με 6/8 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 3 κλεψίματα. Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ ήταν φανταστικός και «άρπαξε» την ευκαιρία από τα μαλλιά, στην καλύτερη του εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα, δείχνοντας πως είναι εδώ όποτε τον χρειαστεί ο Μπαρτζώκας.

Ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε πριν από το παιχνίδι να δώσει «ανάσες» σε Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Σακίλ ΜακΚίσικ και αυτόματα σήμαινε ότι ο Λούντζης θα αγωνιστεί περισσότερο. Βέβαια, εκείνος ξεκίνησε «καυτός» και σκόραρε 5 τρίποντα σε 6 λεπτά συμμετοχής, σε μια μοναδική παράσταση, με τον γκαρντ του Ολυμπιακού ουσιαστικά να καθαρίζει το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο Λούντζης ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του σε πόντους (21), ενώ είχε 75% στο τρίποντο, με τον Μπαρτζώκα να του βγάζει το καπέλο στις δηλώσεις του μετά το ματς. Ο Λούντζης με λίγα λόγια παρότι έχει αγωνιστεί λίγο το προηγούμενο διάστημα σε Ελλάδα και Euroleague, «φώναξε» παρών με την εμφάνιση του κόντρα στο Λαύριο, ενώ αναγκάζει τον προπονητή του Ολυμπιακού να κοιτάζει και πιο… βαθιά στον πάγκο του για λύσεις.

Ειδικά από τη στιγμή που μπορεί να τις βρει, όπως έδειξε τόσο ο Λούντζης, αλλά και ο Ταρίκ Μπλακ στο ματς με το Λαύριο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λούντζης κάλυψε το διπλό κενό από Λαρεντζάκη και ΜακΚίσικ και περιμένει την επόμενη ευκαιρία του από τον Μπαρτζώκα.

Ο ίδιος ο προπονητής εξάλλου έδειξε με τα λόγια του μετά το ματς πως τον υπολογίζει κανονικά, ακόμη και αν μέχρι σήμερα δεν είχε τόσο μεγάλο χρόνο συμμετοχής, ενώ μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, με τον Μπαρτζώκα να τον θέλει κανονικά στο ρόστερ…

Δείτε το ρεσιτάλ του Λούντζη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ