Σπανούλης: «Πιστεύω στην ομάδα και είμαι χαρούμενος για την εικόνα μας»

Σπανούλης: «Πιστεύω στην ομάδα και είμαι χαρούμενος για την εικόνα μας»

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε πως είναι χαρούμενος για την εικόνα που δείχνει το Περιστέρι, ενώ στάθηκε και στον Δημήτρη Αγραβάνη.

Το Περιστέρι είχε ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στην Καρδίτσα, επικρατώντας με σκορ 102-77 εντός έδρας, επιστρέφοντας έτσι στις νίκες.

Ο Βασίλης Σπανούλης στις δηλώσεις του ανέφερε πως είναι πολύ χαρούμενος για την εικόνα της ομάδας του, επισήμανε ότι πιστεύει στους παίκτες του, ενώ στάθηκε και στον Δημήτρη Αγραβάνη.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Σπανούλης:

«Είναι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια θέλαμε να δείξουμε αντίδραση και χαρακτήρα. Πιστεύω στα παιδιά που έχουμε στην ομάδα μας και είμαι πολύ χαρούμενος από την εικόνα μας».

Για τον Αγραβάνη: «Τον Δημήτρη τον ξέρω πολύ καλά και είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργαζόμαστε. Είναι εξαιρετικός παίκτης και η θέση του είναι στη Euroleague. Θα είναι ακόμα καλύτερος και θα πάρει από που του αξίζει και του αναλογεί.

Μπορούμε να τον βάλουμε στο 4 και στο 5. Είναι παίκτης που έχει εξαιρετικό ρεπερτόριο στην επίθεση, μπορεί να παίξει εξαιρετική άμυνα και είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχουμε μαζί μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ