Περιστέρι – Καρδίτσα 102-77: Τη διέλυσε με «κατοστάρα»

Περιστέρι – Καρδίτσα 102-77: Τη διέλυσε με «κατοστάρα»

Το Περιστέρι δεν αντιμετώπισε προβλήματα κόντρα στην Καρδίτσα και έφτασε σε μια άνετη επικράτησε με σκορ 102-77.

Ένα εύκολο απόγευμα είχε το Περιστέρι, εντός έδρας, κόντρα στην Καρδίτσα, την οποία και διέλυσε με σκορ 102-77 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League.

Το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη ήταν εξαιρετικό στο πρώτο ημίχρονο, παίρνοντας μια καλή διαφορά που κράτησε μέχρι το φινάλε. Έτσι βελτίωσε το ρεκόρ του στο 3-2, ενώ οι φιλοξενούμενοι έπεσαν στο 1-3, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Μάρκους Ντένμον με 29 πόντους, ενώ πολύ καλοί ήταν οι Σακούρ Τζούστον και Δημήτρης Αγραβάνης με 21 και 13 πόντους αντίστοιχα. Από την άλλη πλευρά, ο Σαγίντ Πριτζέτ είχε 25 και ο Τζέιμς Μπέιτμον 19 πόντους.

Το πρώτο μέρος ξεκίνησε με το Περιστέρι να επιβάλλει άμεσα τον ρυθμό του και να χτίζει μια καλή διαφορά την οποία και κράτησε μέχρι το τέλος της δεύτερης περιόδου, όταν και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το σκορ να είναι στο 50-30 υπέρ των παικτών του Βασίλη Σπανούλη.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η Καρδίτσα προσπάθησε να βγάλει μια αντίδραση, όμως το προβάδισμα δεν έπεσε σε χαμηλά επίπεδα. Έτσι στην τελευταία περίοδο το Περιστέρι έκανε σωστή διαχείριση και μπόρεσε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

Τα δεκάλεπτα: 23-12, 50-30, 72-54, 102-77.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ