Καντζούρης: «Μπορούμε να γίνουμε καλύτερη ομάδα»

Καντζούρης: «Μπορούμε να γίνουμε καλύτερη ομάδα»

Στα περιθώρια εξέλιξης που έχει η ΑΕΚ στάθηκε ο Ηλίας Καντζούρης μετά την άνετη νίκη επί του Ιωνικού.

Ακόμη καλύτερη μπορεί να γίνει η ΑΕΚ στη συνέχεια της σεζόν, σύμφωνα με τον Ηλία Καντζούρη, που μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τη νίκη επί του Ιωνικού.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ-ΕΕΑ: Γιατί ο Δικέφαλος απειλείται ως και με υποβιβασμό

Όσα είπε ο Καντζούρης:

«Καλή δύναμη στην οικογένεια του Στέφαν Γελοβατς. Αν και πολλοί δεν ήμασταν πέρσι εδώ, αυτό που έγινε χθες με την ονοματοδοσία μας ακούμπησε όλους Είχαμε καλά και κακά διαστήματα, αλλά είχαμε επισημάνει τα λάθη. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, μπορούμε να γίνουμε καλύτερη ομάδα. Εχουμε στιγμές αφέλειας και πρέπει να τα ελαχιστοποιήσουμε αυτά τα κομμάτια».

Για τον Φλιώνη: «Να μην περιμένουμε πολλά πράγματα, να μην τον πιέσουμε, να ενσωματωθεί αρμονικά. Το ξέρει και ο ίδιος».

Στη συνέντευξη Τύπου ο Καντζούρης είπε:

Για τον Γέλοβατς: «Παρότι ούτε εγώ, αλλά ούτε και οι περισσότεροι εκ των παικτών του τωρινού ρόστερ, δεν τον είχαν γνωρίσει, μεταφέρουμε τη στήριξή μας, στην οικογένειά, του αδικοχαμένου, Στέβαν Γέλοβατς».

Για τη συνέχεια της σεζόν και τον αγώνα που ακολουθεί με αντίπαλο τη Βόννη: «Έχουμε μεγάλα περιθώρια. Χρειάζεται πολλή δουλειά, λίγα λόγια και τώρα επικεντρωνόμαστε για ένα πραγματικά σημαντικό παιχνίδι την Τετάρτη στη Βόννη. Έχουμε τρεις μέρες μπροστά μας, να το ετοιμάσουμε και για όλα τα υπόλοιπα, θα δούμε πώς θα είμαστε».

Για την επιστροφή του Φλιώνη και το ότι πέρασε στο «2» ο Τιμ Φρέιζερ κάποια στιγμή: «Ο Φρέιζερ έχει περάσει στο 2 και με άλλα σχήματα, με τον Ξανθόπουλο στο 1. Ούτως ή άλλως εμείς δεν θα ήθελα να τυποποιήσουμε ότι παίζουμε με τον Φρέιζερ στο 1, ή με τον Στρέλνιεκς στο 2. Γενικά, θέλουμε να έχουμε πάντα δύο δημιουργούς στην ομάδα μας, για να έχουμε δύο παιδιά, τα οποία θα μπορέσουν να μας δημιουργήσουν σωστά το πλεονέκτημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ