Γιατράς: «Αποχωρώ λόγω ενός προβλήματος υγείας – Ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου»

Γιατράς: «Αποχωρώ λόγω ενός προβλήματος υγείας – Ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου»

Ο Μάκης Γιατράς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον πάγκο του Προμηθέα λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο Προμηθέας γνώρισε την ήττα από την Τουρκ Τέλεκομ για την 6η αγωνιστική του Eurocup, με τον προπονητή των Πατρινών, Μάκη Γιατρά, να ανακοινώνει και επίσημα την απόσυρσή του από τον πάγκο της ομάδας, για λόγους υγείας όπως ο ίδιος εξήγησε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάκης Γιατράς:

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη απόφαση του Μίτσελ, το πρώτο διπλό, το γκολ «αλά Τζιοβάνι» του Φορτούνη και ο αστράγαλος του Μπα

«Σταματάω από τον Προμηθέα λόγω ενός προβλήματος υγείας, οι άνθρωποι της ομάδας κάνανε ό,τι μπορούσαν για να βοηθήσουν. Δυστυχώς όμως ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου. Φοβήθηκα, λύγισα και δε θα συνεχίσω στην ομάδα. Έχω ενημερώσει και ζητώ χίλια συγγνώμη από τους ανθρώπους και τον κόσμο. Θέλω να συνεχίσουν να στηρίζουν, είμαι ευγνώμων. Δεν είμαι για να πεθάνω, έχω κάποια θέματα που θέλω να αλλάξουν.

Κάποια θέματα είναι εμφανή, κάποια άλλα έχουν να κάνουν με την ψυχή και το μυαλό. Πιστεύω ότι θα το ξεπεράσω και θα είμαι δυνατός. Θα πω για άλλη μια φορά ευχαριστώ. Όλοι με βοήθησαν, αλλά εγώ δεν μπορώ να είμαι 100% και από τη στιγμή που δε γίνεται νομίζω να συνεχίσω για το καλό της ομάδας.

Δεν έχει να κάνει με νίκη και με ήττα. Έχει να κάνει με θέμα υγείας. Εγώ δεν έπαιρνα κανένα χάπι και ξαφνικά μπήκα σε μία διαδικασία που ξεκίνησε πριν το ματς με την Γκραν Κανάρια. Οι άνθρωποι της ομάδας κάνανε ό,τι ήταν δυνατόν. Έκανα την προσπάθειά μου, μακάρι να μπορούσα να τελειώσω τη χρονιά αλλά είναι πάνω από τις δυνάμεις μου. Αν έκανα κακό μόνο στον εαυτό μου και όχι στην ομάδα, ίσως να άντεχα μέχρι το τέλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ