ΕΣΑΚΕ: Άνοιξε η ψηφοφορία για το All Star Game

ΕΣΑΚΕ: Άνοιξε η ψηφοφορία για το All Star Game

Με ανακοίνωση του ο ΕΣΑΚΕ έκανε γνωστό τον τρόπο που ο κόσμος θα μπορεί να ψηφίζει τους αγαπημένους του παίκτες για να λάβουν μέρος στο επικείμενο All Star Game.

Το All Star Game επιστρέφει και πάλι στις ζωές μας, με τον ΕΣΑΚΕ να κάνει γνωστό πριν από λίγες μέρες πως η γιορτή του ελληνικού μπάσκετ αναμένεται να διεξαχθεί το διήμερο 17-18 Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ.

Η διοργανώτρια αρχή με σχετική της ανακοίνωσε γνωστοποίησε και τον τρόπο που ο κόσμος θα μπορεί να ψηφίζει τους αγαπημένους του παίκτες ώστε να τους δει να αγωνίζονται.

H ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

Το All Star Game επιστρέφει ύστερα από 23 χρόνια στο ΟΑΚΑ για ένα εορταστικό και μπασκετικό διήμερο, στις 17 και 18 Δεκεμβρίου και οι φίλοι της «πορτοκαλί θεάς» και της Basket League έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν τους Έλληνες και Ξένους αθλητές που επιθυμούν να δουν να αγωνίζονται στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου «Νίκος Γκάλης» την Κυριακή 17/12 (ώρα έναρξης στις 13:00) στον Κεντρικό Αγώνα της 25ης «Γιορτής των Αστεριών» με τον οποίο κορυφώνεται η δράση!

Κάθε φίλαθλος έχει την δυνατότητα να ψηφίσει μια φορά την ημέρα Έλληνες και 5 Ξένους αθλητές, ανάμεσα στους παίκτες των ομάδων της Basket League, όπως, επίσης, δύο προπονητές. Από την ψηφοφορία των φιλάθλων θα αναδειχθούν οι επτά από τους δώδεκα παίκτες των δύο αντιπάλων ομάδων, Ελλήνων και Ξένων και οι τέσσερις προπονητές που θα καθοδηγήσουν τις δύο ομάδες. Οι υπόλοιποι πέντε παίκτες για κάθε ομάδα θα επιλεγούν από την ψηφοφορία των 12 προπονητών της Basket League.

Οι πρώτοι στην ψηφοφορία αθλητές θα είναι οι αρχηγοί των δύο ομάδων και εκείνοι που θα επιλέξουν ανάμεσα στους υπόλοιπους 22 αθλητές – χωρίς διακρίσεις μεταξύ Ελλήνων και Ξένων – σε διαδικασία ντραφτ τους συμπαίκτες τους.

Η ψηφοφορία στο www.esake.gr θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι.

Οι φίλες και οι φίλοι που θα πάρουν μέρος στην ψηφοφορία, εκτός από την δυνατότητα να διαμορφώσουν τις All Star ομάδες, θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στην κλήρωση με δώρα:

* Ένας τυχερός θα κερδίσει ένα (1) δωρεάν διπλό  αεροπορικό εισιτήριο* εσωτερικού μετ΄ επιστροφής για οποιονδήποτε από τους 34 προορισμούς του μεγαλύτερου δικτύου εσωτερικού, που εξυπηρετεί η SKY express, προσφορά της SKY express, του πιο «πράσινου στόλου» της χώρας κι έναν από τους πιο φιλοπεριβαλλοντικούς της Ευρώπης.

* Ένας τυχερός μια μπάλα του 25ου All Star Game υπογεγραμμένη από τους παίκτες και τους προπονητές των δύο ομάδων.

* Δύο τυχεροί από μια διπλή πρόσκληση για το 25ο All Star Game.

Για να ψηφίσετε πατήστε εδώ.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ