Παπαγιάννης: «Πάμε στο ΣΕΦ για τη νίκη»

Παπαγιάννης: «Πάμε στο ΣΕΦ για τη νίκη»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έδωσε το σύνθημα λέγοντας πως ο Παναθηναϊκός πάει στο ΣΕΦ μόνο για τη νίκη.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε λίγες ώρες μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι των αιωνίων που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ λέγοντας ότι το αποτέλεσμα θα είναι μόνο η νίκη.

Ο Έλληνας σέντερ μίλησε και για την αμφισβήτηση που έχει δεχθεί η ομάδα και για την κατάσταση του μετά το Eurobasket.

Διαβάστε επίσης: «Σειρήνες» για Παλάσιος – Ποια ομάδα τον θέλει

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι πολύ ωραίο που έχουμε αρχίσει να χτίζουμε ένα νικηφόρο σερί. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλός από την περσινή σεζόν. Και σίγουρα περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι.

Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν. Δεν έχουμε χρόνο για να προετοιμαστούμε, αλλά το γεγονός αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Θέλουμε να πάμε εκεί και να πάρουμε τη νίκη».

«Ήμουν εκτός για 2.5 μήνες. Ήταν πολύ δύσκολο να πάω στο Eurobasket, να επιστρέψω και να ξεκινήσω με την ομάδα χωρίς να έχω κάνει προπονήσεις.

Πρόκειται για την πιο δύσκολη διοργάνωση στην Ευρώπη, οπότε ήταν δύσκολο. Τώρα νιώθω ότι το σώμα που προσπαθεί να επανέλθει. Η κατάστασή μου είναι πολύ καλύτερη».

«Τον Δεκέμβριο θα έχουμε περισσότερο χρόνο για να χτίσουμε τη χημεία μας. Αυτή τη στιγμή όλοι προσπαθούν να αντιληφθούν τον ρόλο τους. Έχουμε παίκτες που μπορούν να σκοράρουν, παίκτες που μπορούν να παίξουν άμυνα, παίκτες που μπορούν να κάνουν και τα δύο.

Τώρα έχει να κάνει περισσότερο με το να καταλάβει ο ένας το παιχνίδι του άλλου και τα όσα μπορεί να προσφέρει καθένας από εμάς στο παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ