Άρης – Λαύριο 87-61: Διέλυσαν τους «μεταλλωρύχους» οι Θεσσαλονικείς

Άρης – Λαύριο 87-61: Διέλυσαν τους «μεταλλωρύχους» οι Θεσσαλονικείς

Ο Άρης πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στο Λαύριο, του οποίου και επικράτησε εύκολα με σκορ 87-61.

Ένα εύκολο απόγευμα στο «Nick Galis Hall» πέρασε ο Άρης, που επικράτησε του Λαυρίου με σκορ 87-61, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη ήταν η απόλυτη κυρίαρχος από το πρώτο έως και το τελευταίο δευτερόλεπτο, χτίζοντας από νωρίς μια καλή διαφορά που διατήρησε μέχρι το τέλος για να πάρε το ροζ φύλλο αγώνα. Έτσι οι Θεσσαλονικείς ανέβηκαν στο 5-3, ενώ οι «μεταλλωρύχοι» παραμένουν ακόμα δίχως νίκη με ρεκόρ 0-8.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Νόα Χόρκλερ με 15 πόντους, ενώ άλλους 14 πρόσθεσε ο Τσέβεζ Γκούντγουιν. Από την άλλη πλευρά, 15 μέτρησε ο Μάρτιν Ρεμί, έχοντας τη βοήθεια του Τζάστιν Γκρέι που έβαλε 14.

Ο Άρης ξεκίνησε πολύ δυναμικά την αναμέτρηση, παίρνοντας από νωρίς τα ηνία και επιβάλλοντας τον ρυθμό του, μην αφήνοντας πολλά περιθώρια στο Λαύριο. Οι Θεσσαλονικείς πήραν μια μικρή διαφορά και όσο περνούσε η ώρα έβρισκαν τον τρόπο να την αυξάνουν, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα στο +13 (48-35).

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη εμφανίστηκαν πιο ανταγωνιστικοί, όμως δεν κατάφεραν να δείξουν ουσιαστικά σε κανένα σημείο πως μπορούν να απειλήσουν. Η τελευταία περίοδος απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα και έτσι ο Άρης έφτασε στην άνετη νίκη με το τελικό 87-61.

Τα δεκάλεπτα: 25-18, 48-35, 65-51, 87-61

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ