Άρης – Καρδίτσα 85-68: Η δεύτερη περίοδος ήταν αρκετή

Άρης – Καρδίτσα 85-68: Η δεύτερη περίοδος ήταν αρκετή

Πραγματοποιώντας μια εξαιρετική δεύτερη περίοδο, ο Άρης κατάφερε να επικρατήσει της Καρδίτσας με σκορ 85-68, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Άρης επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας της Καρδίτσας στο «Nick Galis Hall» με σκορ 85-68, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι Θεσσαλονικείς χρειάστηκαν ουσιαστικά την εξαιρετική τους δεύτερη περίοδο για να κλειδώσουν το ματς, και παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων κατάφεραν να πάρουν εκείνοι το ροζ φύλλο αγώνα.

Κορυφαίος για τους «κίτρινους» ήταν ο Τζέι Ντι Νότε με 18 πόντους, ενώ είχε πολύτιμες βοήθειες από τους Βασίλη Τολιόπουλο και Τσέβεζ Γκούντγουιν που μέτρησαν από 15 έκαστος. Από την άλλη πλευρά, ο Τζέιμς Μπέιτμον μέτρησε 19 πόντους και 16 είχε ο Τζαβίν Ντελόριερ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Άρη να παίρνει ένα ισχνό προβάδισμα και να προσπαθεί να αυξήσει τη διαφορά. Κάτι που εν τέλει η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη κατάφερε αφού στη δεύτερη περίοδο έτρεξε ένα επιμέρους 29-18 και μπόρεσε να πάει με διψήφιο προβάδισμα στα αποδυτήρια (44-31).

Στο τρίτο δεκάλεπτο η Καρδίτσα μπόρεσε να απαντήσει και να πλησιάσει κάπως στο σκορ, μπαίνοντας ξανά στη διεκδίκηση του αγώνα. Όμως στην τελευταία περίοδο, οι Θεσσαλονικείς διαχειρίστηκαν σωστά το ματς, κράτησαν τη διαφορά και έφτασαν στο τελικό 85-68.

Τα δεκάλεπτα: 15-13, 44-31, 61-53, 85-68

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ