Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ντέρμπι «αιωνίων» στην Basket League – Όλα τα βλέμματα στραμμένα στο ΣΕΦ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ντέρμπι «αιωνίων» στην Basket League – Όλα τα βλέμματα στραμμένα στο ΣΕΦ

Η ώρα για το πρώτο ντέρμπι αιωνίων στη Basket League έφτασε, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (19:15, ΕΡΤ3) για την 8η αγωνιστική της Basket League

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για την Basket League στο πρώτο μεταξύ τους ντέρμπι για το πρωτάθλημα μετά από εκείνη τη συνάντηση στη Ρόδο για το Σούπερ Καπ!

Τότε οι ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει με 67-52 κατακτώντας τον τίτλο και διευρύνοντας το ρεκόρ απέναντι στο τριφύλλι στο 8-0. Πλέον τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά με τον Παναθηναϊκό να έχει βρει ρυθμό, να έχει αποκτήσει τον Ντουέιν Μπέικον και να είναι σε αρκετά καλή κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με τους Πειραιώτες να είναι οι μοναδικοί αήττητοι στο πρωτάθλημα μετά το πέρας επτά αγωνιστικών (7-0), ωστόσο προέρχονται από ήττα 82-71 στην Κωνσταντινούπολη από την Εφες, για την Euroleague.

Από την άλλη, οι «πράσινοι» έχουν ρεκόρ 5-1 (έχουν δώσει ένα παιχνίδι λιγότερο από τους υπόλοιπους), έχουν σερί πέντε συνεχόμενων νικών μετά την ανέλπιστη ήττα της πρεμιέρας κόντρα στον Άρη, στη Θεσσαλονίκη, ενώ έχουν και τρεις σερί νίκες στη Euroleague, με τελευταία το διπλό στο Κάουνας επί της Ζαλγκίρις.

Όσον αφορά την αγωνιστική κατάσταση των δυο ομάδων, ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και είναι άπαντες διαθέσιμοι, ενώ από την άλλη ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν υπολογίζει τον Μάριους Γκριγκόνις, που δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ