ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έρχονται αντιμέτωποι για την Basket League. Οι δύο ομάδες, σε όποια κατάσταση και αν βρεθούν, για οποιαδήποτε διοργάνωση, πάντα ενδιαφέρονται, για αυτό το συγκεκριμένο ματς. Τίποτα δεν έχει σημασία, τίποτα δεν μετράει, πέρα από το τελικό αποτέλεσμα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο Παναθηναϊκός έχει μια τελευταία ευκαιρία, για να κυνηγήσει το πλεονέκτημα έδρας, στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός είναι ανίκητος στην Basket League και έχει ήδη μια νίκη διαφορά από τον αντίπαλο του, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν 8 συνεχόμενες νίκες κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι δύο ομάδες προέρχονται από διαφορετικά αποτελέσματα στην Ευρώπη, με τον Ολυμπιακό να ξεμένει από δυνάμεις στην Κωνσταντινούπολη και να χάνει από την Εφές. Πλέον, έχει το ενδιαφέρον του στο κατάμεστο ΣΕΦ, όπου θέλει επιστροφή στις νίκες και στην καλή ψυχολογία. Ο βασικός κορμός των πρωταθλητών ξέρει τι σημαίνουν αυτά τα ματς, ενώ όποια βοήθεια δώσουν οι… νεοφερμένοι θα είναι σημαντική, για το τελικό αποτέλεσμα.

 

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην είναι στην ίδια θέση με τον Ολυμπιακό και να πιέζεται για το αποτέλεσμα, αλλά έχει εξαιρετική ψυχολογία. Κάτι έχει αλλάξει στο «τριφύλλι», οι ρόλοι δουλεύουν καλύτερα και αυτό βγήκε και στο παρκέ, με 3 συνεχόμενες ευρωπαϊκές νίκες και 3 πολύ καλές εμφανίσεις. Μπέικον και Γουίλιαμς είναι σε τρομερή κατάσταση και με αυτούς θα βγει μπροστά ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ. Η ψαλίδα μεταξύ των δύο ομάδων μοιάζει να έχει κλείσει και όλα μπορούν να συμβούν. Και οι δύο ομάδες έχουν λόγους να είναι αισιόδοξες και είμαστε πανέτοιμοι, για ένα τεράστιο ματς, που πιθανότατα θα κρίνει και την ομάδα, που θα έχει το πλεονέκτημα φέτος.

Η αναμέτρηση για την Basket League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό είναι προγραμματισμένη για τις 19:15 της Δευτέρας.

Δείτε τη ζωντανή εκπομπή για το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ