Απόλλων Πατρών – Παναθηναϊκός 65-96: Εύκολα οι «πράσινοι» – Αγωνία για τον Γουόλτερς

Απόλλων Πατρών – Παναθηναϊκός 65-96: Εύκολα οι «πράσινοι» – Αγωνία για τον Γουόλτερς

Ο Παναθηναϊκός πέρασε ένα άνετο απόγευμα στην Πάτρα, κόντρα στον Απόλλωνα, επικρατώντας με σκορ 96-65, ωστόσο υπάρχει αγωνία για την κατάσταση του Νέιτ Γουόλτερς.

Μία άνετη νίκη πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός στην Πάτρα, αφού επιβλήθηκε του Απόλλωνα με σκορ 96-65 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι «πράσινοι» ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο ημίχρονο, είδαν όμως τους γηπεδούχους να επιστρέφουν στο παιχνίδι στην τρίτη περίοδο. Ωστόσο οι παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να πιστέψουν πως θα γυρίσουν το ματς και έτσι αύξησαν εκ νέου τη διαφορά παίρνοντας τη νίκη. Στα σημαντικά ο τραυματισμός του Νέιτ Γουόλτερς που φάνηκε να χτυπά στον αστράγαλο και να του τοποθετείται πάγος.

Kορυφαίοι για το «τριφύλλι», που είχε έξι παίκτες διψήφιο αριθμό πόντων, ήταν ο Ματέους Πονίτκα με 15, Ντέρικ Γουίλιαμς με 14 και Γιώργος Παπαγιάννης με 13 πόντους. Από την άλλη πλευρά, ο Ομάρ Καλχούν σταμάτησε στους 19 και ο Ιμπραχίμ Σίλα μέτρησε 13 πόντους.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ασταμάτητος στο πρώτο ημίχρονο, παίζοντας πάρα πολύ καλή άμυνα και έχοντας τον Πονίτκα σε πολύ καλή μέρα. Έτσι όσο περνούσε η ώρα οι «πράσινοι» ανέβαζαν τη διαφορά, καταφέρνοντας εν τέλει να βρεθούν στο +19 με το 45-26.

Η τρίτη περίοδος ήταν διαφορετική, με τον Απόλλωνα να βρίσκει ρυθμό και να εκμεταλλεύεται τη χαλαρότητα που έδειξε ο Παναθηναϊκός. Έτσι έχοντας ως πρωταγωνιστές τους Καλχούν και Σίλα μπόρεσαν να μειώσουν την απόσταση από το σκορ στους 12, την στιγμή που διαφορά είχε ξεπεράσει τους 20.

Ωστόσο, οι παίκτες του Ράντονιτς αποφάσισαν να πατήσουν το… γκάζι, και με ωραίες άμυνες βρήκαν πολλούς αιφνιδιασμούς τους οποίους και αξιοποίησαν, ενώ παράλληλα έβαλαν και μεγάλα μακρινά σουτ που στο φινάλε έφεραν τη διαφορά στη μεγαλύτερη τιμή της με το τελικό 96-65.

Τα δεκάλεπτα: 12-26, 26-45, 50-71, 65-96

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ