Καστρίτης: «Είχαμε πολλές απουσίες, τα παιδία έκαναν ότι μπορούσαν»

Καστρίτης: «Είχαμε πολλές απουσίες, τα παιδία έκαναν ότι μπορούσαν»

Στις πολλές απουσίες που είχε η ομάδα του κόντρα στον Παναθηναϊκό στάθηκε ο τεχνικός του Άρη, Γιάννης Καστρίτης.

Στις πολλές απουσίες που είχε η ομάδα του κόντρα στον Παναθηναϊκό στάθηκε ο τεχνικός του Άρη, Γιάννης Καστρίτης, μετά την επικράτηση των «πράσινων» με 96-79 για την 12η αγωνιστική της Basket League.

Διαβάστε επίσης: Και ο Ντε Σάνκτις θέλει τον Ρέαμπτσιουκ: Τι λένε στην Ιταλία για τον Μολδαβό

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς του Άρη:

«Ήταν παιχνίδι που είχε πολλές αντικειμενικές δυσκολίες για εμάς. Το τελευταίο διάστημα είχαμε πολλά προβλήματα και προσπαθούμε να βρούμε τον ρυθμό μας και αυτό δεν θα μας βοηθάει γιατί όλοι ξέρουν ότι στηριζόμαστε στην πίεση στην άμυνα και όσοι παίκτες έπαιξαν είναι με πολύ χαμηλή ενέργεια και δυνάμεις και να τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα.

Εμείς ήρθαμε να εκπροσωπήσουμε αυτό που μπορούμε και ως ομάδα και ως ταυτότητα. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι αλλά ό,τι πρόβλημα κι αν αντιμετωπίσαμε ακόμα και με τα φάουλ τα παιδιά έδωσαν ό,τι είχαν και πλέον κοιτάμε το επόμενο και πολύ δύσκολο παιχνίδι που έχουμε με τον ΠΑΟΚ.

Ο Γκούντγουιν ταξίδεψε απλά για να συμπληρώσουμε 12άδα και δεν μπορεί να παίξει. Ο Σχίζας δεν μπορούσε να αγωνιστεί γιατί είχε χτύπημα στο κεφάλι. Ο Σανόγκο είχε κι αυτός πρόβλημα και έπαιξε στο 4 και στο 5. Ο Νότε μέχρι χθες θα ήταν αποστολή, αλλά δεν ήταν τελικά. Δεν γινόταν να παίξει ο Γκούντγουιν. Ήταν ανέτοιμος και θα ρισκάραμε τραυματισμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ