Και ο Ντε Σάνκτις θέλει τον Ρέαμπτσιουκ: Τι λένε στην Ιταλία για τον Μολδαβό

Και ο Ντε Σάνκτις θέλει τον Ρέαμπτσιουκ: Τι λένε στην Ιταλία για τον Μολδαβό

Νέος «μνηστήρας» για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, με τον Μόργκαν Ντε Σάνκτις, που ακούστηκε το περασμένο καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό να θέλει τον Μολδαβό μπακ.

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ είναι ένας ποδοσφαιριστής που απασχολεί αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις για τον Μολδαβό μπακ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η Μπολόνια είναι μια ομάδα που ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του σύμφωνα με τους Ιταλούς, ενώ έχουν ακουστεί και το Στρασμπούρ, αλλά και η Στουτγκάρδη. Παρόλα αυτά ο Ρέαμπτσιουκ φαίνεται έχει ιδιαίτερη… πέραση, καθώς τον θέλει και ο Μόργκαν Ντε Σάνκτις.

Ο Ιταλός αθλητικός διευθυντής που το περασμένο καλοκαίρι είχε μιλήσει με τον Ολυμπιακό για να αναλάβει ρόλο στους Πειραιώτες, τελικά συμφώνησε και ανέλαβε τη Σαλερνιτάνα και βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Sky», ο Ιταλός είναι έτοιμος να κινηθεί για την απόκτηση του Μολδαβού μπακ του Ολυμπιακού, καθώς έχει πολλά από τα στοιχεία που θέλουν στην ομάδα του Σαλέρνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως το δημοσίευμα αναφέρει ότι η ιταλική ομάδα είχε ως πρώτο στόχο τον Χατζάμ που αγωνίζεται στη Γαλλία και την Παρί FC, όμως η περίπτωση δεν φαίνεται να προχωράει και ο επόμενος στη λίστα του Ντε Σάνκτις είναι ο Μολδαβός μπακ των Πειραιωτών.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, οι εξελίξεις στην υπόθεση ενδέχεται να είναι άμεσες, αφού η Σαλερνιτάνα θέλει να έχει κλείσει ποδοσφαιριστή μέσα στην εβδομάδα που έρχεται, για αυτό δεν αποκλείεται να κάνει διερευνητική κρούση για τον αριστερό αμυντικό των πρωταθλητών Ελλάδος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ