Χαραλαμπίδης: «Δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης»

Χαραλαμπίδης: «Δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης»

Στη δυσκολία που θα έχει για το Περιστέρι η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Κώστας Χαραλαμπίδης.

Το Περιστέρι θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό με τον Κώστα Χαραλαμπίδη να μιλά για τον βαθμό δυσκολίας που έχει η αναμέτρηση.

Ο βοηθός του Βασίλη Σπανούλη τόνισε πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, ενώ τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Χαραλαμπίδης:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ως ρεαλιστική προτεραιότητα σε τέτοιους αγώνες, είναι να παίξουμε σύμφωνα με τη δουλειά που κάνουμε και τους αυτοματισμούς που δημιουργούμε.

Θέλουμε να παίξουμε το μπάσκετ μας χωρίς να φοβηθούμε, έτσι όπως παίξαμε και στον αγώνα του πρώτου γύρου. Και απο κει και πέρα, έχοντας καθαρότητα στην κρίση μας, αναφορικά με τις συνθήκες που θα διαμορφωθούν και θα αντιμετωπίσουμε επιθετικά και αμυντικά, να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις. Γιατί είναι πολύ σημαντικό τον Ολυμπιακό να μην τον αφήσεις να λειτουργεί έτσι όπως έχει μάθει και το κάνει σε υπερβολικά καλό βαθμό.

Αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορούμε να έχουμε τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι μας σε κάποια έλλειψη, ίσα-ίσα θα πρέπει να είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό ετοιμότητας, για να μπορέσουμε να είμαστε σε μεγάλη διάρκεια ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια τέτοια ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ