Γουόκαπ: «Ευτυχώς το σουτ πήγε μέσα»

Γουόκαπ: «Ευτυχώς το σουτ πήγε μέσα»

Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι και μεταξύ άλλων τόνισε ότι οι Πειραιώτες πρέπει να μάθουν από τα λάθη τους.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 87-86 στο Περιστέρι της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη χάρη στο buzzer beater του Τόμας Γουόκαπ ο οποίος μίλησε στην ΕΡΤ για το καλάθι που πέτυχε ενώ στάθηκε στα λάθη των «ερυθρόλευκων».

Διαβάστε επίσης: Μας δουλεύει ο Νόβακ Τζόκοβιτς: Δεν γίνονται αυτά… (vids)

Όσα είπε ο Γουόκαπ:

Για την τελευταία φάση και το νικητήριο σουτ του: «Είδα το ρολόι, έπρεπε να σουτάρω και το έκανα. Ευτυχώς το σουτ πήγε μέσα. Είναι ότι σου δώσει η άμυνα στο τέλος».

Για το παιχνίδι: «Είναι πολύ καλή και ταλαντούχα ομάδα το Περιστέρι με καλό προπονητή και φανταστικό κοινό. Έπαιξαν καλά και κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσουμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό στο τέλος, η νίκη. Έχουμε πολλά να μάθουμε από αυτό το παιχνίδι. Δεν πρέπει να παίρνεις τίποτα δεδομένο. Ελπίζω να μάθουμε από τα λάθη μας».

Για τη Μακάμπι στην Ευρωλίγκα: «Παίξαμε εξαιρετικά με τη Ρεάλ. Πρέπει κάθε βράδυ να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να κερδίζουμε. Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα. Δεν έχουμε πετύχει κάτι ακόμα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ