Άρης: Θεραπεία για Σανόγκο και Πακ – Ατομικό ο Καββαδάς

Άρης: Θεραπεία για Σανόγκο και Πακ – Ατομικό ο Καββαδάς

Τρεις γνωστές απουσίες και ένα νέο πρόσωπο είχε να διαχειριστεί στην προπόνηση του Άρη ο Γιάννης Καστρίτης.

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την 14η αγωνιστικής της Basket League στο ΣΕΦ.

O Γιάννης Καστρίτης είδε τον Βασίλη Καββαδά να συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Σανόγκο και Πακ ακολούθησαν θεραπεία. Αντίθετα, ο Έλληνας τεχνικός είχε για πρώτη φορά στη διάθεσή του τον Βασίλη Χρηστίδη.

H ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

«Η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (Κυριακή 29/01, 19:15) στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Basket League, μπήκε στην τελική ευθεία της.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (27/01) περιλάμβανε μία απογευματινή προπόνηση. Πρόγραμμα θεραπείας συνέχισαν οι Ίσμαελ Σανόγκο, Ρισόντ Πακ, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βασίλης Καββαδάς. Στον αντίποδα, με την ομάδα προπονήθηκε ο Βασίλης Χρηστίδης, ο οποίος ανήκει από σήμερα κι επίσημα στο έμψυχο δυναμικό του Άρη. Της προπόνησης προηγήθηκε η ανάλυση του αντιπάλου μέσω βίντεο.

Η αποστολή της ομάδας θα ταξιδέψει αύριο (28/01) το μεσημέρι για την Αθήνα και το απόγευμα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ