Στα Άνω Λιόσια ο αγώνας της Εθνικής με τη Σερβία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου 2023

Στα Άνω Λιόσια ο αγώνας της Εθνικής με τη Σερβία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου 2023

Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος με τη Σερβία (24/2) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, όπως αποκάλυψε ο Νίκος Ζήσης.

Η Εθνική Ελλάδος έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, ωστόσο οι υποχρεώσεις της στα προκριματικά δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα. Σε περίπου ένα μήνα (24/2) το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα υποδεχθεί τη Σερβία για το «παράθυρο» του Φεβρουαρίου.

Όπως αποκάλυψε ο general manager της Εθνικής, Νίκος Ζήσης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ, η αναμέτρηση με τους Σέρβους θα διεξαχθεί στην έδρα των «κιτρινόμαυρων», στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Διαβάστε επίσης: Το παρελθόν του Νταμπράουσκας και ο Ολυμπιακός που ψάχνει… εκδίκηση! (vids)

Χαρακτηριστικά ο Ζήσης ανέφερε:

«Παρόλο που δεν πρόλαβα να αγωνιστώ στο νέο σπίτι της ΑΕΚ, είμαι πολύ χαρούμενος που η Εθνική έχει αγωνιστεί στο γήπεδο και μάλιστα να έχουμε κατακτήσει μία πολλή σημαντική νίκη στον δρόμο για την πρόκριση στο παγκόσμιο Κύπελλο κόντρα στην Τουρκία.

Και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα παίξουμε κόντρα σε μία παγκόσμια δύναμη, την Σερβία. Φαίνεται ότι η Εθνική ομάδα χρησιμοποιεί ένα σπουδαίο γήπεδο για να παίξει σπουδαίους αγώνες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ