Σπανούλης: «Παίξαμε αγχωτικό μπάσκετ και γι’ αυτό δεν νικήσαμε»

Σπανούλης: «Παίξαμε αγχωτικό μπάσκετ και γι’ αυτό δεν νικήσαμε»

Ο Βασίλης Σπανούλης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους πιστεύει ότι το Περιστέρι δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ.

Το Περιστέρι ηττήθηκε από την ΑΕΚ, με τον Βασίλη Σπανούλη για αναλύει στη συνέντευξη Τύπου για ποιον λόγο η ομάδα του δεν μπόρεσε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε το 15-0 της Ένωσης στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και το ότι οι παίκτες του έπαιξαν αγχωτικό μπάσκετ.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Σπανούλης:

«Θεωρώ, ότι στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού, κάναμε πολλά ξεμαρκάριστα σουτ που δεν ευστοχήσαμε, η άμυνά μας ήταν καλή από την στιγμή που δεχθήκαμε μόλις 31 πόντους. Ενώ, λοιπόν, είπαμε στο ημίχρονο να μπούμε με παραπάνω ενέργεια και ένταση, πραγματικά μπήκαμε με τη χειρότερη προσέγγιση.

Σε ένα τέτοιο αγώνα δεν μπορείς να μπαίνεις στο δεύτερο ημίχρονο και η αντίπαλη ομάδα να σου κάνει σερί 15-0. Πιστεύω, ότι αυτό ήταν ένα πολύ κομβικό σημείο. Από εκεί και έπειτα παίξαμε πάρα πολύ εγωιστικά. Δεν πήραμε καλές επιλογές και όταν ξαναμπήκαμε στο παιχνίδι, χάσαμε ένα κομβικό καλάθι με τον Λεωνίδα (σ.σ Κασελάκη) και αντί η διαφορά να πάει στους 2 πήγε στους 6.

Σε αυτό το ημίχρονο μαζί με το παιχνίδι στη Ρίτας, παίξαμε το χειρότερο μπάσκετ που έχουμε παίξει στη σεζόν. Πολύ αγχωτικό μπάσκετ, που δεν μου αρέσει καθόλου και πιστεύω πως αυτός είναι ο λόγος που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε σήμερα.

Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, και εμείς τώρα καλούμαστε να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα που είναι εκτός της νοοτροπίας και της φιλοσοφίας μου.

Θέλω να δούμε το βίντεο και να αναλύσουμε το παιχνίδι με τους παίκτες γιατί πραγματικά, δεν με ενδιαφέρει η νίκη ή η ήττα, αλλά το δεύτερο ημίχρονο και ο τρόπος που προσεγγίσαμε το ματς είναι τελείως εκτός της φιλοσοφίας μου. Σιχαίνομαι το ατομικό μπάσκετ. Όλοι να παίζουν για τον εαυτό τους. Εδώ στο Περιστέρι θέλουμε να παίζουμε, όπως έχουμε δείξει πολλές φορές, ομαδικό μπάσκετ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ