Ραγδαίες εξελίξεις: Στον Παναθηναϊκό ο Αγραβάνης!

Ραγδαίες εξελίξεις: Στον Παναθηναϊκό ο Αγραβάνης!

Λευκός καπνός στη μεταγραφική υπόθεση, με τον Δημήτρη Αγραβάνη να ντύνεται στα πράσινα!

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει πάντα και φωτιά. Κάτι που ισχύει και στην περίπτωση του Δημήτρη Αγραβάνη με τον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Παναθηναϊκού, καθώς οι πράσινοι έδωσαν τα χέρια με το Περιστέρι. Ο Αγραβάνης ετοιμάζεται να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, με το «τριφύλλι» να διατηρεί και option.

Οι εξελίξεις στη μεταγραφική υπόθεση είναι ραγδαίες, με τον Αγραβάνη να είναι ο εκλεκτός των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση στην frontline. Ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ, που έκανε καλό Eurobasket με την Εθνική Ομάδα, ξεκίνησε την τρέχουσα σεζόν στην Νάπολι και στη συνέχεια πήρε τον δρόμο για το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη (10,8π. και 5,1ρ. ανά ματς στην Basket League).

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ήθελε να επιστρέψει στα παρκέ της Euroleague, με τον Παναθηναϊκό να του δίνει την ευκαιρία. Ουσιαστικά, το μόνο που απομένει για να οριστικοποιηθεί ο γάμος των δυο πλευρών είναι οι επίσημες ανακοινώσεις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ