Λυκογιάννης: «Έχουμε μάθει να λειτουργούμε με προβλήματα»

Λυκογιάννης: «Έχουμε μάθει να λειτουργούμε με προβλήματα»

Ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό, αναφέροντας πως η ομάδα του έχει μάθει να λειτουργεί μέσα στις δυσκολίες.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ιωνικό την Κυριακή (5/2, 19:15) για την Basket League, με τον Άρη Λυκογιάννη να αναφέρεται στο παιχνίδι.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η αλλαγή προπονητή στην ομάδα της Νίκαιας μπορεί να φέρει αντίδραση, ενώ για τον «Δικέφαλο του βορρά» επισήμανε ότι έχει μάθει να λειτουργεί με προβλήματα.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Άρης Λυκογιάννης:

«Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, σε ένα ιδιαίτερο γήπεδο και απέναντι σε μία ομάδα που έρχεται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και ψάχνει αντίδραση. Έγινε και αλλαγή προπονητή που πάντα διαφοροποιεί καταστάσεις και βοηθά τις ομάδες.

Εμείς από την πλευρά μας, έχουμε αρκετά θέματα, αλλά έχουμε μάθει να υπάρχουμε και να λειτουργούμε με αυτά.

Ο έλεγχος του ρυθμού και τα ριμπάουντ θα είναι πολύ σημαντικά στοιχεία στην εξέλιξη του αγώνα, όπως και το να βρούμε τρόπους να περιορίσουμε τους κομβικούς παίκτες του αντιπάλου και ταυτόχρονα να βρεθούν σε καλή μέρα οι δικοί μας παίκτες που παίρνουν αποφάσεις. Και όσον αφορά τη λήψη αποφάσεων, αλλά και την εκτέλεση, προκειμένου να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ