ΕΣΑΚΕ για αναβολή στο Λαύριο-Ολυμπιακός: «Επικίνδυνο για την ακεραιότητα των αθλητών το παρκέ»

ΕΣΑΚΕ για αναβολή στο Λαύριο-Ολυμπιακός: «Επικίνδυνο για την ακεραιότητα των αθλητών το παρκέ»

Ο ΕΣΑΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει τον λόγο της αναβολής της αναμέτρησης του Λαυρίου με τον Ολυμπιακό για την Basket League.

Η αναμέτρηση του Λαυρίου με τον Ολυμπιακό για την 15η αγωνιστική της Basket League αναβλήθηκε, με τον ΕΣΑΚΕ να ανακοινώνει κι επίσημα πως ο λόγος ήταν η διαρροή από την στέγη του γηπέδου στο κλειστό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση το νερό που έσταζε έπεφτε στο παρκέ, με αποτέλεσμα αυτό να είναι ολισθηρό κι έτσι να μην είναι σίγουρη η σωματική ακεραιότητα των αθλητών των δύο ομάδων. Έτσι πάρθηκε η απόφαση για την αναβολή του αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Πραξικόπημα στο Περιστέρι για… χάρτινη νίκη – Κομάντο Μανούχος ανέβαλλε το Ατρόμητος-ΑΕΚ με… μετροταινία

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Η αναμέτρηση Λαύριο Megabolt – Ολυμπιακός για την 15η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου.

Από την οροφή του γηπέδου έπεφτε νερό εντός του αγωνιστικού χώρου με αποτέλεσμα το παρκέ να είναι ολισθηρό και επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών σύμφωνα με όσα αναγράφηκαν από τους διαιτητές στο φύλλο αγώνος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ