Πραξικόπημα στο Περιστέρι για… χάρτινη νίκη – Κομάντο Μανούχος ανέβαλλε το Ατρόμητος-ΑΕΚ με… μετροταινία

Πραξικόπημα στο Περιστέρι για… χάρτινη νίκη – Κομάντο Μανούχος ανέβαλλε το Ατρόμητος-ΑΕΚ με… μετροταινία

Εξευτελισμός της Super League στο Περιστέρι με… μετροταινία και αναβολή… επιστημονικής φαντασίας.

Εξευτελισμός του πρωταθλήματος της Super League στο Περιστέρι. Ένας «κομάντο» διαιτητής με μετροταινία ανέβαλλε την αναμέτρηση ΑτρόμητοςΑΕΚ που όπως όλα θα δείχνουν θα κριθεί στα Πειθαρχικά όργανα. Ναι, ότι καταλάβατε. Κάποιος θα πανηγυρίσει… χάρτινη νίκη.

Τι έχει συμβεί; Κάτι που ούτε στις ταινίες. Επί της ουσίας προέκυψε από το πουθενά ένα «σκηνικό» σε αυτή τη δύσκολη μέρα με τις κακές αγωνιστικές συνθήκες, όπου η ΑΕΚ μπορεί να περάσει από το Περιστέρι στα χαρτιά και με το… μέτρο. Αυτό που κρατούσε ο Μανούχος σε παγκόσμια πρώτη ψάχνοντας αν η μια από τις δύο εστίες είναι σε κάποιο –από τα συνολικά επτά διαφορετικά σημεία μέτρησης- κοντύτερη κατά δύο εκατοστά.

Διαβάστε επίσης: Τι σημαίνει για τον Ολυμπιακό η αναβολή του παιχνιδιού με το Λαύριο – Πότε φεύγει για Βερολίνο

Ειλικρινά αν και στη Super League σπανίως πλέον σε εκπλήσσει κάτι, το σημερινό στο Περιστέρι θα μείνει σίγουρα αξιομνημόνευτο για χρόνια. Είδαν λέει οι άνθρωποι της ΑΕΚ όλως τυχαίως στη βόλτα τους πριν από το παιχνίδι ότι η μια εστία είναι σε κάποιο σημείο κανά δύο εκατοστά κοντύτερη –κρίμα που δεν υπηρετούν με τέτοια μάτια στην πολεμική αεροπορία- και αμέσως ειδοποίησαν τον διαιτητή. Εκείνος «πρόθυμος» να ακούσει το αίτημα τους πήρε ένα μέτρο και βγήκε να μετρήσει όπως συμβαίνει στις… οικοδομές.

Όταν όντως διαπίστωσε το πρόβλημα έδωσε μισή ώρα στους ανθρώπους του Ατρομήτου που φυσικά τους ήρθε κεραμίδα όλο αυτό. Πάσχισαν οι Περιστεριώτες μέσα στη βροχή. Το έφτιαξαν αλλά ο Μανούχος γύρισε και μετρώντας σε επτά διαφορετικά σημεία βρέθηκαν πάλι σε ένα μια μικρή διαφορά. Όχι σε όλη την εστία. Σε ένα σημείο! Προφανώς η πίεση που του ασκήθηκε όσο έμεινε στα αποδυτήρια ήταν τέτοια που και τα επτά σημεία μέτρησης να ήταν σωστά θα δοκίμαζε και σε όγδοο.

Όποιος είδε τον τεχνικό διευθυντή του Ατρομήτου στον αγωνιστικό χώρο να κοιτάζει τον Μανούχο (και εκείνον να του ζητάει να μείνει μακριά) κατάλαβε πολλά. Όχι δηλαδή πως χρειάζονταν μετάφραση μια ιστορία που απο την πρώτη στιγμή έβγαζε μάτι. Όπου και να ρωτήσαμε σε ανθρώπους της διαιτησίας μέχρι να παρθεί η απόφαση, οι άνθρωποι έβαζαν τα γέλια. Μάτι… έβγαζε η ιστορία.

Όλα αυτά φυσικά με την ΑΕΚ να καταθέτει ένσταση για την αντικανονικότητα του γηπέδου, προσδοκώντας φυσικά στο να κριθεί αυτή η παρτίδα στην αίθουσα του αθλητικού δικαστή. Ο Μανούχος παρότι επί της ουσίας η ζημιά επιδιορθώθηκε δεν άλλαξε τη γνώμη του. Και να το χαιρόμαστε το ποδόσφαιρο που έχουμε…

Τι θα γίνει τώρα; Ο Ατρόμητος μπορεί να καταθέσει ένσταση κόντρα στην ένσταση της ΑΕΚ και στην απόφαση του διαιτητή να μην διεξάγει το ματς. Όπως και να έχει όλα θα κριθούν στις δικαστικές αίθουσες με βάση το άρθρο 9, παράγραφος 5 του ΚΑΠ.

Αλλά ας περιμένουμε και το φύλλο αγώνα…

Περισσότερα σε λίγο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ