Το 45-0 του Ολυμπιακού, ο Παναθηναϊκός και οι 5 κατοστάρες (vids)

Το 45-0 του Ολυμπιακού, ο Παναθηναϊκός και οι 5 κατοστάρες (vids)

Ο Ολυμπιακός ισοπέδωσε και τον Ιωνικό με την 5η φετινή του κατοστάρα και ετοιμάζεται να μπει στη μάχη του Final 8 του Κυπέλλου έχοντας να προστατεύσει ένα ασύλληπτο σερί στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να «μαγεύει» και εντός συνόρων, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να κάνει ό,τι θέλει στις εγχώριες διοργανώσεις μοιράζοντας κατοστάρες και διευρύνοντας ένα απίστευτο αήττητο σερί.

Οι «ερυθρόλευκοι» ισοπέδωσαν και τον Ιωνικό για την 16η αγωνιστική της Basket League με 100-68 και πέτυχαν για ακόμα μία φορά τη φετινή σεζόν 100 πόντους, κάνοντας έτσι το ιδανικό «ζέσταμα» ενόψει του Final 8 του Κυπέλλου όπου θα διεκδικήσουν τον δεύτερο τίτλο της σεζόν μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ απέναντι στον Παναθηναϊκό στην αρχή της περιόδου.

Διαβάστε επίσης: Με εκπλήξεις η αποστολή του Μίτσελ- Ποιους άφησε εκτός για το ματς με τον Παναιτωλικό

Αυτή ήταν η 5η φορά τη φετινή σεζόν που οι Πειραιώτες φιλοδώρησαν με 100 ή περισσότερους πόντους έναν αντίπαλό τους Εν Ελλάδι, μετά από τις αναμετρήσεις κόντρα σε Περιστέρι 101-79, Ιωνικό στο ματς του πρώτου γύρου (81-107), Προμηθέα Πάτρας (72-100) και ΑΕΚ (111-71).

Η επιθετική «μηχανή» του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει πετύχει φέτος σε 15 ματς πρωταθλήματος (ο αγώνας με το Λαύριο έχει αναβληθεί) 1.404 πόντους, δηλαδή 93,6 ανά αγώνα, ενώ την ίδια ώρα μοιράζει και το απίστευτο νούμερο των 27 ασίστ ανά παιχνίδι.

Η παραγωγή του Ολυμπιακού είναι τρομακτική, ενώ το ίδιο απίθανο είναι και το σερί που έχουν χτίσει οι νταμπλούχοι Ελλάδος, καθώς θα μπουν στη μάχη του Κυπέλλου, έχοντας να υπερασπιστούν 45 συνεχόμενες νίκες σε παιχνίδια για το ελληνικό πρωτάθλημα, για το Κύπελλο και το Σούπερ Καπ.

Συγκεκριμένα η τελευταία ήττα που γνώρισε ο Ολυμπιακός, εκτός Euroleague, ήταν στις 22/11/2021, όταν και έχασε από τον Παναθηναϊκό με 81-76 στον αγώνα του πρώτου γύρου της Basket League στο ΣΕΦ. Από τότε σε 40 παιχνίδια πρωταθλήματος, 3 Κυπέλλου και 2 για το Σούπερ Καπ, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πανηγυρίσει την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα όλες τις φορές.

Ένα πραγματικά τρομερό σερί που αποδεικνύει περίτρανα την κυριαρχία του Ολυμπιακού στην Ελλάδα τις τελευταίες δύο σεζόν. Μένει να φανεί αν θα καταφέρει η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να διευρύνει τη θετική της παράδοση και τα παιχνίδια του Final 8 σε λίγες ημέρες και να φτάσει στην κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ