Βεζένκοφ: «Είμαστε πεινασμένοι, δεν επαναπαυόμαστε»

Βεζένκοφ: «Είμαστε πεινασμένοι, δεν επαναπαυόμαστε»

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για τον περίπατο του Ολυμπιακού επί του Ιωνικού.

Σε άλλο ένα ματς, ο Σάσα Βεζένκοφ γέμισε τη στατιστική του (18π., 13ριμπ.), συμβάλλοντας τα μέγιστα στη νέα νίκη του Ολυμπιακού επί του Ιωνικού.

Μετά το τέλος του ματς, ο άσος των «ερυθρολεύκων», στάθηκε στο τρομερό μπάσκετ που παίζει η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενώ μίλησε και για τις προσεχείς μάχες στο Κύπελλο.

Διαβάστε επίσης: Βγήκαν… μαχαίρια: «Κάρφωσε» τον Ντέμη ο Μελισσανίδης για το γήπεδο

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάσα Βεζένκοφ στην ΕΡΤ:

Για τη νίκη κόντρα στον Ιωνικό: «Αφιερώνω τη νίκη στην μητέρα μου που γιορτάζει. Θέλαμε να συνεχίσουμε στον ρυθμό μας και να πάρει ξανά παιχνίδια ο Πίτερς. Έρχεται μια κρίσιμη εβδομάδα μέσα στη σεζόν και έχουμε ένα μεγάλο στόχο μπροστά μας».

Για το Κύπελλο: «Σίγουρα είμαστε καλύτερα από τον Οκτώβριο. Πρέπει να κερδίσουμε τρία ματς, βλέπουμε πρώτα αυτό με τον Άρη. Αφήνουμε την Ευρωλίγκα πίσω, κοιτάμε μπροστά».

Για την διαφαινόμενη μάχη στα ημιτελικά με τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός έχει ένα σύνολο έμπειρων και καλών παικτών, θα διεκδικήσουν το τρόπαιο. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας. Βλέπουμε τον Άρη, θέλουμε να είμαστε υγιείς και να συνεχίσουμε να παίζουμε όπως τον τελευταίο καιρό».

Και κατέληξε: «Είμαστε πεινασμένοι, δεν επαναπαυόμαστε. Θα έρθουν και δύσκολα βράδια, πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να παίζουμε ο ένας για τον άλλον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ