Ράντονιτς: «Σημαντική η επιστροφή του Πονίτκα, θα δούμε αύριο για τους άλλους παίκτες»

Ράντονιτς: «Σημαντική η επιστροφή του Πονίτκα, θα δούμε αύριο για τους άλλους παίκτες»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς στάθηκε στην επιστροφή του Πονίτκα, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση των Γουόλτερς, Τόμας.

Ο Παναθηναϊκός αν και ζορίστηκε κατάφερε να πάρει τη νίκη επί του Προμηθέα Πάτρας και στρέφει πλέον την προσοχή του στο Final 8 του Κυπέλλου.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε για το παιχνίδι, ενώ στάθηκε στην επιστροφή του Ματέους Πονίτκα. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Νέιτ Γουόλτερς που είχε μείνει εκτός, αλλά και τον Ματ Τόμας που χτύπησε στο ματς.

Οι δηλώσεις του Ντέγιαν Ράντονιτς:

«Παίξαμε σήμερα με τον Προμηθέα και δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, αλλά στο τέλος για εμάς ήταν σημαντικό να κερδίσουμε. Αλλά και σημαντικό ήταν η επιστροφή του Πονίτκα, θα δούμε ποια είναι η κατάσταση και με τους άλλους παίκτες. Αύριο είναι μια νέα μέρα και μια νέα προπόνηση και θα έχουμε μια ευκαιρία να έχουμε μια πιο καθαρή εικόνα».

Για την παρουσία του Γουόλτερς στο Κύπελλο Ελλάδας: «Αυτή την στιγμή το να μιλήσουμε για τον Γουόλτερς δεν είναι σωστό. Φυσικά θέλουμε να τον έχουμε μαζί στο Κύπελλο, αλλά και στο παιχνίδι με τη Βαλένθια χάσαμε τον Παπαγιάννη το πρωί και 3 ώρες πριν το ματς μάθαμε ότι δεν θα παίξει ο Γουόλτερς και ότι έχει πρόβλημα. Θα δούμε αύριο που θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα. Τα δεδομένα αλλάζουν από μέρα σε μέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ