Basket League: Όλα τα «φώτα» στα Λιόσια

Basket League: Όλα τα «φώτα» στα Λιόσια

Η Basket League επιστρέφει με την 18η αγωνιστική και τρεις αναμετρήσεις, με το ματς της ΑΕΚ κόντρα στον Κολοσσό να τραβάει τα βλέμματα.

Δράση στην Basket League με το σημερινό (11/3) για την 18η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος να περιλαμβάνει συνολικά τρεις αναμετρήσεις, με όλα τα… φώτα να πέφτουν στα Άνω Λιόσια και τη μάχη της ΑΕΚ κόντρα στον Κολοσσό.

Η Ένωση θέλει να συνεχίσει στο μονοπάτι των επιτυχιών μετά την νίκη της επί του Ιωνικού την περασμένη αγωνιστική, σε αντίθεση με το σύνολο του Ηλία Παπαθεοδώρου που θα ψάξει τις επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα μετά την… σκληρή ήττα στη Ρόδο από τον Ολυμπιακό χάρη στο καλάθι του Σάσα Βεζένκοφ λίγα δεύτερα πριν το τέλος.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα ξεχωρίζει ο αγώνας του Περιστερίου με το Λαύριο. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη θα επιδιώξει τη νίκη για να συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη τετράδα που εξασφαλίζει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ. Από την άλλη, οι «μεταλλωρύχοι» θα αναζητήσουν το διπλό που θα τους δώσει τη δυνατότητα να πάρουν μια βαθμολογική ανάσα.

Τέλος, Απόλλωνας θα υποδεχθεί στην Πάτρα τον Ιωνικό, με τις δύο ομάδες να έχουν ίδιους στόχους αφού η διαφορά τους είναι μόλις στον έναν πόντο. Συνεπώς η νίκη έχει διπλή σημασία, αφού ο ένας θα μπορέσει να ξεφύγει κάπως από τον άλλον.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

16:00 Απόλλων Πατρών-Ιωνικός (ΕΡΤ3)

17:00 Περιστέρι-Λαύριο (ΕΡΤ Sports 1)

19:15 ΑΕΚ-Κολοσσός (ΕΡΤ3)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ