Ραγδαίες εξελίξεις με Βεζένκοφ!

Ραγδαίες εξελίξεις με Βεζένκοφ!

Για τρίτη φορά μέσα σε περίπου τρεις μήνες, άνθρωποι των Σακραμέντο Κινγκς, θα βρεθούν στην Ελλάδα για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Σάσα Βεζένκοφ, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι Σακραμέντο Κινγκς συνεχίζουν να δείχνουν το ενδιαφέρον τους για τον Σάσα Βεζένκοφ. Με κάθε ευκαιρία, οι άνθρωποι της ομάδας, τσεκάρουν τον φόργουορντ του Ολυμπιακού και τα όσα απίστευτα κάνει στη φετινή Euroleague.

Ήδη σε διάστημα τριών μηνών έχουν πραγματοποιήσει δύο επισκέψεις στην Ελλάδα για χάρη του μελλοντικού MVP της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και πλέον ετοιμάζονται για την τρίτη, καθώς ο GM του οργανισμού, Μόντι ΜακΝέρ, θα βρεθεί στην Αθήνα για να παρακολουθήσει το ντέρμπι της Κυριακής (19/3 στις 15:45) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε επίσης: Ξεκάθαρος ο Μίτσελ για το πρωτάθλημα: «Δεν εξαρτιόμαστε από κανέναν – Όλα είναι στο χέρι μας»

Θυμίζουμε ότι οι Κινγκς διατηρούν τα δικαιώματα του Βεζένκοφ από τον Ιούνιο του 2022 και είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να διαπραγματευθεί μαζί του.

Ο Βούλγαρος σταρ του Ολυμπιακού, που χθες πραγματοποίησε ακόμα τρομερή εμφάνιση απέναντι στη Ζαλγκίρις, πετυχαίνοντας και το νικητήριο καλάθι, μετράει φέτος 18.2 πόντους, 7.2 ριμπάουντ και 22.9 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 28:47 συμμετοχής σε 28 αγώνες της Euroleague, ενώ είναι πρώτος σε πόντους, ριμπάουντ, και αξιολόγηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ