ΜακΚίσικ για Βεζένκοφ: «Είναι ο καλύτερος παίκτης στην EuroLeague»

ΜακΚίσικ για Βεζένκοφ: «Είναι ο καλύτερος παίκτης στην EuroLeague»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ αποθέωσε τον Σάσα Βεζένκοβ, λέγοντας πως είναι ο καλύτερος παίκτης στην EuroLeague και του θύμισε τον... Νοβιτσκι.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ φρόντισε να… αποθεώσει με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «basketnews.com» τον Σάσα Βεζένκοφ, μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού στο Κάουνας, με 74-72 επί της Ζάλγκιρις, με τον Βούλγαρο να σημειώνει το νικητήριο καλάθι.

Αναφερόμενος στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Αμερικάνος τόνισε: «Ακόμα και αν η Ζάλγκιρις δεν έκανε αλλαγή στο μαρκάρισμα του Βεζένκοβ θα έλεγα στον Γουόκαπ να του δώσει την μπάλα. Αν ποστάρει ο Βεζένκοβ, τότε δεν υπάρχει λόγος να παίξει κάποιος άλλος… hero ball εκείνη την ώρα»

Διαβάστε επίσης: Όταν ο πλέι-μέικερ και ο σέντερ μοιράζουν τις ίδιες (7) ασίστ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ΜακΚίσικ:

«Ο Σάσα είναι ο καλύτερος παίκτης στην EuroLeague, οπότε είναι αυτός που πρέπει να πάρει αυτό το σουτ. Στην προπόνηση, εδώ και δύο εβδομάδες, έτσι όπως γυρίζει η μπάλα στον αέρα, κάθε σουτ που κάνει αισθάνομαι ότι θα είναι ‘κοντό'(σ.σ, Short). Οπότε φωνάζω πάντα «κοντό», αλλά πάντα το βάζει. Αυτό έγινε και τώρα. Όταν η μπάλα έφυγε από τα χέρια του σκέφτηκα ότι το σουτ θα ήταν άστοχο, αλλά η μπάλα μπήκε στο καλάθι και τον κοίταξα έκπληκτος. Μου είπε ότι δεν μπορούσε καν να δει το καλάθι όταν σούταρε… οπότε είναι απίστευτο.»

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο Αμερικανός γκαρντ αστειεύτηκε όταν ρωτήθηκε για το σουτ του Βεζένκοβ και κατά πόσο του θύμισε τον Ντιρκ Νοβίτσκι , λέγοντας: «Ναι, σίγουρα ήταν Ντιρκ. Αλλά όχι, ήταν Σάσα. Παίζει απίστευτα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ