Καστρίτης: «Ημασταν λίγοι για μια ακόμα φορά»

Καστρίτης: «Ημασταν λίγοι για μια ακόμα φορά»

Ο τεχνικός του Άρη Γιάννης Καστρίτης τόνισε πως το Λαύριο ήθελε πιο πολύ τη νίκη από τον Άρη ενώ στάθηκε και στις απουσίες των «κίτρινων»

Το Λαύριο επικράτησε του Άρη εντός έδρας με 81-70 και έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή του στη Basket League.

Διαβάστε επίσης: Λαύριο – Άρης 81-70: Νίκη παραμονής για το Λαύριο

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, ο τεχνικός των «κίτρινων» Γιάννης Καστρίτης τόνισε πως η ομάδα του Λαυρίου ήθελε περισσότερο τη νίκη από τη δική του όπως φάνηκε ενώ στάθηκε και στις απουσίες των, Χάγκινς και Σανόγκο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Καστρίτη:

«Το σημερινό παιχνίδι ήταν το τελείωμα μιας δύσκολης εβδομάδας. Τα παιδιά είναι πάρα πολύ επηρεασμένα ψυχολογικά, είναι δύσκολο να ξεπεράσουν την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει. Είναι πολύ στεναχωρημένοι και απογοητευμένοι. Είναι μεγάλοι μαχητές και εργάτες. Προφανώς, είναι δουλειά μας να έχουμε κοντή μνήμη και συνεχίζουμε αλλά αυτό δεν μπορώ να μην δεν πω πως τα παιδιά αυτά ξεπερνούν πάντα τον εαυτό τους.

Ήμασταν πολύ λίγοι για ακόμα μία φορά. Ηταν καθοριστικές οι απουσίες των Χάγκινς και Σανόγκο. Δεν είναι δικαιολογία αυτό όμως… Τα παιδιά έχουν την απόλυτη στήριξή μας και αναγνώριση της προσπάθειάς τους.

Στο αγωνιστικό, είχαμε σχεδόν ίδια δίποντα και βολές με το Λαύριο αλλά και σε διάφορες στατιστικές. Κρίθηκε στα τρίποντα το παιχνίδι, δεν μπορέσαμε να βάλουμε 2-3 τέτοια σουτ ακόμα. Δίκαιη η νίκη του Λαυρίου, έπαιζε για την επιβίωσή του και το ήθελε πάρα πολύ. Εμείς συνεχίζουμε, έχουμε ένα σημαντικό ματς στην έδρα μας (σ.σ. με Ιωνικό). Πρέπει να δουλέψουμε όπως πρέπει και μπροστά στον κόσμο μας να πάρουμε την νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ