Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε Λαύριο και Νίκαια

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε Λαύριο και Νίκαια

Δύο αναμετρήσεις με ξεκάθαρα φαβορί και αουτσάιντερ περιλαμβάνει το σημερινό (18/3) πρόγραμμα της Basket League.

Η δράση στην Basket League συνεχίζεται με τη 19η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος να περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις για σήμερα Σάββατο (18/3) καθώς το παιχνίδι του Προμηθέα με την ΑΕΚ έχει αναβληθεί μιας και οι Πατρινοί έχουν μείνει «κολλημένοι» στο Λονδίνο εξαιτίας απεργίας στα εναέρια μέσα.

Έτσι λοιπόν η αγωνιστική ανοίγει με το ματς του Λαυρίου κόντρα στον Άρη που αναμένεται να ξεκινήσει στις 16:00. Οι «μεταλλωρύχοι» είναι στην τελευταία θέση με ρεκόρ 4-13 και ματς λιγότερο, ψάχνοντας τη νίκη που θα τους δώσει ώθηση. Από την πλευρά τους οι Θεσσαλονικείς είναι στο 9-9 και την 7η θέση, κυνηγώντας το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στα πλέι οφ.

Περίπου τρεις ώρες αργότερα ο Ιωνικός υποδέχεται το Περιστέρι (19:15) στο κλειστό της Νίκαιας. Οι γηπεδούχοι έχουν ρεκόρ 4-14 και είναι τρίτοι από το τέλος, πράγμα που σημαίνει πως δεν θα έλεγαν όχι σε μια μεγάλη νίκη που θα τους κρατήσει σε μια πιο ασφαλή θέση. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη κυνηγά το πλεονέκτημα στα πλέι οφ, έχοντας προς το παρόν ρεκόρ 11-7 στην 4η θέση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

16:00 Λαύριο-Άρης

19:15 Ιωνικός-Περιστέρι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ