ΠΑΟΚ : Επιστροφή στα παρκέ μετά από μία εβδομάδα

ΠΑΟΚ : Επιστροφή στα παρκέ μετά από μία εβδομάδα

Θετικά νέα για τους Κόνιαρη και Τζόουνς, οι οποίοι επιστρέφουν σταδιακά σε φουλ ρυθμό.

Μετά από μια εβδομάδα ξεκούρασης, διάστημα στο οποίο οι παίκτες του είχαν την ευκαιρία να «αποφορτιστούν» από τις συνεχόμενες υποχρεώσεις, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε τη Δευτέρα (23/4) στις προπονήσεις.

Ετσι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει της τελικής ευθείας του φετινού πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό (5/5, 17:00) για την 28η αγωνιστική.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είδε με ευχαρίστηση  τους Λάκι Τζόουνς και Αντώνη Κόνιαρη να συμμετέχουν στο πρόγραμμα μετά από καιρό. Βεβαίως οι δύο καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, δεν είναι ακόμη έτοιμοι, και έτσι συμμετείχαν σε μέρος του προγράμματος. Να σημειώσουμε ότι η ένταξή τους στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας θα γίνει σταδιακά και στη διάρκεια της εβδομάδας.

Από αύριο, Τρίτη (24/4), θα ενσωματωθούν στο πρόγραμμα της ομάδας και ο Φιλ Γκος, Νταρνέλ Τζάκσον. Οι δύο Αμερικανοί καλαθοσφαιριστές επιστρέφουν αργά σήμερα (23/4) το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και από αύριο θα είναι στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Τέλος να αναφέρουμε ότι το πρόγραμμα της Τρίτης για τον ΠΑΟΚ περιλαμβάνει δύο προπονήσεις (πρωί και απόγευμα), ενώ Παρασκευή και Σάββατο ο δικέφαλος θα μεταβεί στη Χαλκίδα για δύο φιλικά παιχνίδια με τον ΓΣ Κύμης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ